Haar breuk tijdens de zwangerschap

April 13

Haar breuk tijdens de zwangerschap

Veel lichamelijke en psychische veranderingen begeleiden zwangerschap. Gewichtstoename, vermoeidheid, ochtendmisselijkheid en hormonale schommelingen zijn alle veelvoorkomende symptomen van zwangerschap. Veranderingen in de textuur, de lengte en de snelheid van de groei van haar worden anders ervaren door zwangere vrouwen. Haar breuk tijdens de zwangerschap zou onvermijdelijk zijn voor sommigen, maar voorzorgsmaatregelen en behandeling kunnen helpen voorkomen dat verdere schade.

Haar breuk

Haar breuk treedt op wanneer de stukken van een deel van een haar van de originele draad van haar af te breken. Het hele stuk van haar doet niet vallen uit, slechts een deel van de bodem breekt weg. Haar breuk kan worden merkbaar, veranderingen in haarlengte veroorzaken en invloed hebben op iemands gevoel van eigenwaarde.

Oorzaken tijdens de zwangerschap

Tijdens de zwangerschap verhoging van hormoonspiegels in het lichaam. De verhoging van hormoonspiegels kan verschillende gevolgen hebben voor haargroei en gezondheid voor vrouwen. Tijdens de zwangerschap, de hormonale wijzigingen ertoe leiden dat regelmatige vergieten van haar. Dientengevolge, ervaren veel vrouwen dikker en langer haar tijdens hun zwangerschap. Sommige vrouwen verslag droogheid, split eindigt en breuk. Zwangerschap kan bijdragen aan breuk omdat het voorkomt dat de haren die hebben normaal zich werpen zou uit te vallen. Het is mogelijk dat het haar lang, maar als het is beschadigd, dit zal leiden tot breuk.

Zelf-behandeling

Haar breuk tijdens de zwangerschap

Vrouwen die haar breuk ervaring tijdens de zwangerschap moet borstel hun haren voorzichtig, Vermijd trekken hun haren terug strak en diep moeten voorwaarde hun haren op een wekelijkse basis. Hoge hitte kan leiden tot breuk, en het toestaan van haar om te drogen of met een laag vuur instelling op de haardroger kunt voorkomen dat verdere breuk. Kokosolie kan worden toegepast op haar tips en gebruikt als een waterontharder. Een prenatale vitamine haar gezondheid kan verbeteren en kan bijdragen aan de gezonde haargroei tijdens de zwangerschap.

Behandeling

Behandelen bestaande haar breuk thuis of bij een salon. Hete olie behandelingen en diepe conditioning kunnen helpen bij het herstellen van schade aan haar. Vermijd te veel verwerking of kleuren haar--het zal leiden tot extra breuk. Aloë Vera en avocado's (puree en gemengd met een ei en de helft van de theelepel olijfolie) bieden beveiligde respijt voor haar breuk en helpen herstellen van haar naar een gezonde toestand. Tijdens de zwangerschap, moeten vrouwen hun haar knippen van elke vier tot zes weken krijgen. Regelmatige trims ontdoen van het hoofd van ongezonde haren en voorkomen toekomstige haar breuk.

Na de zwangerschap haarverzorging

Zwangerschap hormonen verminderen en lichaam van een vrouw keert terug naar de normale hormonale toestand ongeveer vier maanden na de bevalling. Regelmatige vergieten zal hervatten zelf, en de meeste vrouwen ervaring haargroei en gezondheid vergelijkbaar vóór hun zwangerschap. Integratie van de dezelfde behandelingen die werden gebruikt tijdens de zwangerschap voorkomt ongewenste haargroei breuk.


gerelateerde artikelen