Gezondheidsrisico's in verband met verhoogde BMI of buitensporige lichaamsvet

March 20

Gezondheidsrisico's in verband met verhoogde BMI of buitensporige lichaamsvet

Teveel lichaamsvet is meer dan een cosmetisch probleem---het is ook een gezondheidsprobleem. Index van de lichaamsmassa is berekend door vermenigvuldiging van uw gewicht in kilogram met uw lengte in meter het kwadraat, een nummer dat wordt gebruikt om te schatten van lichaamsvet. Terwijl een BMI berekening geen bijzonderheden over de exacte hoeveelheid vet op iemands lichaam, de Centers for Disease Control kan worden verkregen en preventie dat meldt is er een directe relatie tussen een verhoogde BMI en buitensporige lichaamsvet. Een gezonde BMI is ergens tussen 18,5 en 24,9. Overgewicht of te handhaven een BMI boven de 25 kan opleveren ernstige gezondheidsrisico's.

Diabetes type 2

Er zijn momenteel 18 miljoen mensen met diabetes type 2, volgens de Amerikaanse vereniging van klinische endocrinoloog. Het nationale Instituut van Diabetes en de spijsverterings Kidney Disease gewichtscontrole informatienetwerk meldt dat 85 procent van hen overgewicht. Bovenmatig lichaamsvet hoeft te zijn van een automatische zin aan diabetes, hoewel. Een studie uit 2002 gepubliceerd in het "New England Journal of Medicine" door de Diabetes preventieprogramma gevonden dat doen 30 minuten van oefening vijf dagen per week en verliezen tussen 5 en 7 procent van je lichaamsgewicht kan vertragen of zelfs voorkomen de ontwikkeling van type 2 diabetes dat.

Kanker

Buitensporige lichaamsvet is gekoppeld aan kanker. Volgens onderzoek gepubliceerd in het "New England Journal of Medicine" in 2003, kan bovenmatig lichaamsvet goed voor tot 14% van alle overlijdingsgevallen van kanker bij mannen en 20 procent van alle kankersterfgevallen in vrouwen. Verlies van lichaamsvet en het bereiken van een lagere BMI kunnen aanzienlijk verminderen uw kans op het krijgen van kanker.

Beroerte

Beroerte is de derde belangrijkste doodsoorzaak in de Verenigde Staten, volgens de Centers for Disease Control and Prevention. Ongeveer 137.000 mensen sterven aan een beroerte elk jaar. Overgewicht kan leiden tot hogere cholesterolniveaus, hoge bloeddruk en diabetes. Dit zijn alle risicofactoren voor beroerte. Het verliezen van lichaamsvet kan u helpen om cholesterol, bloeddruk en bloedsuiker onder controle, aanzienlijk verminderen uw risico van een beroerte.

Hart-en vaatziekten

Te veel lichaamsvet kan ook leiden tot hart-en vaatziekten. Hart-en vaatziekten was de belangrijkste doodsoorzaak in de Verenigde Staten in 2007, volgens bevindingen gepubliceerd door de American Heart Association in haar medisch nieuws verschenen, "Verkeer" in 2010. Hoge bloeddruk, hoge niveaus van slechte cholesterol en lage niveaus van goede cholesterol zijn alle kenmerken van mensen met overgewicht. Dit zijn ook de risicofactoren voor hart-en vaatziekten. Afvallen kan verbeteren al deze voorwaarden, verminderen uw risico van het ontwikkelen van hart-en vaatziekten.

Zwangerschapscomplicaties

Vrouwen hebben een hoge BMI hebben meer kans op hoge bloeddruk en diabetes hebben tijdens de zwangerschap, meldt maart van dubbeltjes. Baby's die als moeders met gewichtsproblemen geboren zijn zijn soms te vroeg geboren of speciale verzorging nodig na levering. Ze zijn ook meer kans om zwaarlijvig als kinderen. Overgewicht vrouwen zijn vaker nodig een Cesarean levering dan vrouwen die houden van een gezond gewicht tijdens de zwangerschap. Regelmatige medische controles, een gezonde voeding en een verstandige, arts-goedgekeurd training regime kunnen u helpen een gezond gewicht behouden en verminderen uw kans op complicaties als gevolg van een verhoogde BMI tijdens de zwangerschap,


gerelateerde artikelen