Welke oorzaken hallucinaties bij de ziekte van Alzheimer patiënten?

March 5

Welke oorzaken hallucinaties bij de ziekte van Alzheimer patiënten?

Een aantal symptomen van Alzheimer & rsquo; s ziekte worden aangeduid als "psychotische," hallucinaties is een van hen. Ongeveer 18 procent van de mensen met Alzheimer & rsquo; worden s ziekte ervaring hallucinaties, en ze steeds vaker gemeld bij mensen met een hoger ziekte-.. Voor de meerderheid dit zijn visuele, voor anderen zijn ze auditieve, met sommige met beide. Ervaren hallucinaties normaal duurt een tot twee jaar en vindt plaats in overeenstemming met het dalen van de cognitieve functies.

Lewy organen

Alzheimer & rsquo; s ziekte hersenen Toon schijf-vormige plaques buiten hersencellen genaamd neuronen en neurofibrillary klitten binnen hen. Er is echter een debat over de vraag of dit de oorzaak van hallucinaties zijn. Er is een betere koppeling tussen hallucinaties en "Lewy Bodies," ronde massa's binnen neuronen. Debbie Tsuang, in de Amerikaanse Journal of Geriatric Psychiatry van April 2009 editie, vond deze in bijna 2/3 van de patiënten met visuele hallucinaties. Een review door Antony Harding in de uitgave van februari 2002 van hersenen, gedetailleerd hoe Lewy organen werden vertoond in hersengebieden beïnvloed door Alzheimer & rsquo; s ziekte, zoals de hippocampus en de amygdala, die bij emotionele interpretatie betrokken zijn. Lewy organen worden vaker gezien in Parkinson & rsquo; s ziekte en dementie met Lewy lichamen--waar hallucinaties een symptoom zijn. Harding adviseert mensen met Alzheimer & rsquo; s ziekte met hallucinaties wellicht ook een van deze aandoeningen.

De Occipitale kwab

Het optreden van visuele hallucinaties is niet gerelateerd aan gebreken in de ogen of retinale verbindingen naar de hersenen, hoewel visuele problemen hallucinaties kunnen verergeren. Shu-Han Lin wordt beschreven in de uitgave van November-December 2006 voor de klinische beeldvorming hoe in plaats daarvan hallucinaties zijn geassocieerd met een verminderde Occipitale kwab, die bij visuele interpretatie betrokken is. Dit heeft ertoe geleid dat sommigen, waaronder Suzanne Holroyd in de editie van het Journal van Neuropsychiatrie en klinische neurowetenschappen Winter 2000 voor te stellen dat hallucinaties zijn het gevolg van schade aan de hersengebieden die betrokken zijn bij de visie en die interpreteren van visuele signalen, met inbegrip van de Occipitale kwab, de amygdala en de hippocampus.

Genen

APOE4 is een vorm van het gen voor de eiwit apolipoproteïne E, normaal betrokken in neuronale functioneren. APOE4 komt voor in ongeveer 15 procent van de mensen en zorgt ervoor dat functionele problemen met apolipoproteïne E, wat leidt tot een achtvoudige risico voor het ontwikkelen van Alzheimer & rsquo; s ziekte. Studieresultaten worden gemengd met betrekking tot of APOE4 is betrokken bij de ontwikkeling van hallucinaties. Terwijl de studie van Tsuang boven didn & rsquo; t vinden een vereniging, een ander, door Kristina Zdanys in Neuropsychopharmacology van januari 2006 editie, gevonden APOE4 geassocieerd met een verhoogd risico op & ldquo; visuele verstoringen. & rdquo;

Een ander gen mogelijk deelnemen aan hallucinaties is voor het eiwit hersenen-afgeleide neurotrophic factor of BDNF, die betrokken is bij dynamische neuronale veranderingen. Er zijn verlaagde bedragen van BDNF in Alzheimer & rsquo; s ziekte, in overeenstemming met de ernst van de ziekte. Een vorm van het gen van BDNF werd gemeld door Kristina Zdanys in het Journal van Alzheimer juli 2009 editie moet aanzienlijk worden gekoppeld aan grotere exemplaren van hallucinatie.

Een derde gen is om een van de neuronale receptoren voor de hersenen neurochemical serotonine, genaamd 5HT2A. Stimulatie van deze receptor kan hallucinaties veroorzaken, en een studie door Antonia Pritchard in Neurobiology of Aging de maart 2008 editie vond een kleine vereniging tussen hallucinaties en één vorm van de 5HT2A receptor.


gerelateerde artikelen