Hoeveel calorieën ik verliezen door te praten?

February 22

Hoeveel calorieën ik verliezen door te praten?

Calorie branden wordt bepaald door meerdere factoren. Metabole eisen aangeven hoeveel calorieën worden verbrand om orgel en lichamelijke gezondheid te ondersteunen. Alle extra Calorie branden wordt bepaald door de leeftijd, gewicht en activiteit. Zelfs sedentaire activiteiten, zoals praten, bogen op een verrassend grote calorie branden.

Betekenis van Gender

Mannetjes en vrouwtjes calorieën te verbranden op een verschillende metabolische tarief. Mannen hebben de neiging om te genieten van de hogere stofwisseling die voorziet in hogere calorie branden, zelfs wanneer de activiteit en de leeftijd van de deelnemers identiek zijn. Bijvoorbeeld, brandt een 35-jarige vrouw met een gewicht van 185 kg 6 minder calorieën per uur van het gesprek op de telefoon zittend op een stoel dan een 35-jarige man gewicht 185 pond.

Misvattingen van gewicht

Mensen met een hoger gewicht verbranden meer calorieën dan hun dunner vrienden praten. Het duurt meer calorieën te ondersteunen groter lichaam massa. Een 35-jarige vrouw die 135 kg weegt zal branden van 46 pond per uur van gemakkelijk gesprek, vergeleken met een vrouw van dezelfde leeftijd, gewicht 185 kg, die 53 calorieën per uur van eenvoudig gesprek zal branden.

Effecten van leeftijd

Leeftijd heeft een significant effect op Calorie branden terwijl u spreekt. Volgens de auteurs Steve Vickery en Marilyn Moffat, ongeacht welk geslacht, hebben jongeren een snellere stofwisseling die hen toestaat om meer calorieën te verbranden terwijl praten, of enige andere activiteit, dan hun oudere collega's doen. Een jongeman van 18 jaar en 150 lbs. zal branden 57 calorieën per uur van praten, terwijl een oudere man van 80 jaar van dezelfde hoogte en gewicht 43 calorieën voor de zelfde hoeveelheid praten zal branden.


gerelateerde artikelen