Hoe te behandelen bijnier moeheid natuurlijk

February 8

Hoe te behandelen bijnier moeheid natuurlijk

Met ingang van 2010 ervaringen de meerderheid van de Amerikaanse bevolking momenteel bepaald niveau van bijnier insufficiëntie, volgens Mike Adams, redacteur van de natuurlijke News website. Zelfs alternatieve gezondheid beoefenaars kunnen de vroege symptomen van bijnier moeheid, overzien omdat in de huidige hectische wereld stressgerelateerde aandoeningen aan de orde zijn. Hoewel de conventionele geneeskunde niet bijnier moeheid wordt herkend als een behandelbare syndroom, raden artsen hormoon vervangende therapie voor de behandeling van de ziekte van Addison, een vergevorderd stadium van de bijnier insufficiëntie, volgens MayoClinic.com. Bij het ontbreken van een medische diagnose, kan nadruk op een gezonde levensstijl en zelfzorg maatregelen bijdragen tot het verzachten sommige symptomen van bijnier moeheid.

Stap 1

De eerste maaltijd van de dag vóór 10 uur eten Mensen met bijnier moeheid vereisen voedzaam voedsel frequente en regelmatige tussenpozen om consistente bloedsuikerspiegel. Kies een combinatie van vet, complexe koolhydraten en eiwitten bij elke maaltijd om het lichaam te voorzien van een constante bron van energie overdag, raadt voedingsdeskundige, Dr. James Wilson.

Stap 2

Kruiden therapie te onderzoeken. Fytotherapie, of de praktijk van het gebruik van kruiden remedies voor de behandeling van fysieke kwalen, begint te winnen aan populariteit als mensen de risico's van bepaalde synthetische drugs beseffen. Neem contact op met een kruidkundige en ontdek de geschiedenis van de genezende eigenschappen van astragalus wortel, Siberische ginseng en zoethout wortel; kruiden traditioneel gewaardeerd voor energie en immuun-verbetering eigenschappen.

Stap 3

Oefen ontspanningstechnieken. Bijnier moeheid vloeit voort uit een overactieve stressrespons waarin wordt gevraagd de bijnieren vrij te geven een constante stroom van hormonen die het lichaam in een hypervigilant staat houden. Sommige mensen kunnen genetisch geneigd te zorgen overdreven, volgens Dr. Michelle Pick. Verplichten tot een periode van dagelijkse meditatie of praktijk diep-ademhalingsoefeningen te helpen kalmeren van de geest en het ontspannen van de stressrespons.

Stap 4

Bezuinigen of elimineren van cafeïne. Cafeïne stimuleert de bijnieren om stresshormonen die het lichaam zetten op hoge alert en bieden een tijdelijke toename van de energie vrij te geven. Cafeïne verhoogt ook de bloeddruk en vaak verstoort een goede nachtrust. Kies thee, koffie en frisdrank met laag cafeïnegehalte en proberen te beperken van consumptie naar één of twee porties elke ochtend.

Stap 5

Vermijd suiker en graanpreparaten. Zogenaamde witte food dieet weinig voedingswaarde hebben, ontnemen van het lichaam van de nodige voedingsstoffen en verwoesting met energie niveaus te verhogen. Focus op groenten en gehele korrels als een bron van koolhydraten, en bonen en noten te helpen voldoen aan de behoeften van de eiwitten consumeren.

Tips

  • Neem vitaminesupplementen met voedsel eerste ding in de ochtend, zodat het lichaam het voordeel van extra voedingsstoffen gedurende de dag.

gerelateerde artikelen