Klassen van de Middelbare School die kinderen en jongeren voorbereiden op hun toekomst

April 30

Klassen van de Middelbare School die kinderen en jongeren voorbereiden op hun toekomst

Of uw tiener wil een arts of een voetballer, kan kiezen van de juiste cursussen en klassen nu helpen zette hem op het juiste pad naar zijn toekomst. Sommige klassen van de middelbare school zijn praktischer, terwijl anderen op de toepassing van een college schijnen. Het helpen van uw tiener Maak een keuze van de juiste soorten cursussen, zorgt u ervoor dat hij leert alles wat die hij nodig voor de volgende hoofdstuk in zijn leven heeft.

Academische

Academische studielast van uw tiener zal een heleboel invloed hebben wanneer het aankomt op tijd toe te passen op universiteiten. Wetenschap, wiskunde en Engels zijn onder sommige van de klassen en de merken die het meeste op een afschrift van de middelbare school gewicht. Moedig uw tiener Kies niveaus overeenkomt met zijn kennis te nemen van al zijn vereiste academische klassen. Voorschot-plaatsing chemie te nemen is handig, zolang hij hoge cijfers handhaven kan, volgens Peterson's, een college resource website.
Terwijl uw tiener zeuren kan dat hij nooit calculus buiten de school gebruiken zal, herinneren hem dat veel van de basisprincipes wordt gebruikt regelmatig als hij een volwassene is. Hij zal Engels gebruiken om te schrijven een solide sollicitatiebrief of math gebruiken bij het berekenen van cijfers voor zijn baan.

Leven

De meeste middelbare scholen bieden cursussen die zijn gericht op het helpen van de tieners meer bekwamen in de activiteiten die tot meer onafhankelijkheid leiden zal. Klassen die zijn levensvaardigheden zoals winkel of een mechanic's cursus verhogen kunnen helpen hem beroepsopleiding opties verkennen en leren van de vaardigheden die hij nodig heeft om onafhankelijk te zijn. Andere cursussen, zoals economie en Financiƫn of kokende cursussen, kunnen ook helpen bij de voorbereiding van uw tiener om geld en koken voor zichzelf. Als aangeboden, leert een naschoolse drijvende cursus u uw tiener houden--een rijbewijs te verkrijgen--.

Technologie

Onderschat nooit de kracht van technologie als het gaat om uw tiener toekomstige vaardigheden en inzetbaarheid. De meeste banen vereisen een basis kennis van computers, dus nemen basiscursussen en zelfs het leren van vaardigheden zoals HTML, digitaal ontwerp en basic programmeren kan helpen uw tiener bloeien. Wat meer is, kan nemen tech cursussen op de middelbare school motiveren uw tiener een baan te vinden in de tech sector.

Fitness

Lichamelijke opvoeding wordt soms gebruikt als een wegwerpartikel cursus. Maar gezondheid en fitness cursussen over veel meer dan krijgen om te sporten op school--ze leren uw tiener over gezond leven, voeding, lichaamsbeweging en het maken van de juiste keuzes voor zijn lichaam. "Lichamelijke opvoeding speelt een belangrijke rol in het helpen van middelbare scholieren houden en verfijnen van de vaardigheden en kennis die nodig zijn voor fysieke activiteiten te gebruiken gedurende hun hele leven, selecteer", volgens de National Association for Sport en lichamelijke opvoeding. Uw tiener toekomst is veel helderder wanneer goede gezondheid factoren in de vergelijking, zodat uw tiener niet aanmoedigen overslaan nemen gezondheid klassen door middelbare school--hij zou missen.


gerelateerde artikelen