Visserij in Laughlin, Nevada

September 28

Visserij in Laughlin, Nevada

Hoewel bekend als een gokken stad met goedkope kamers ten zuiden van Las Vegas, is Laughlin eigenlijk een bruisende Gemeenschap met veel outdoor recreatie. Vissers hier hebben gevangen bluegill record-en kleinbedrijf en de klompvis en regenboogforel en gestreepte zeebaars zijn andere populaire vangsten. De meest overvloedige visserij is in de wateren van de rivier de Colorado, maar Lake Mohave, minder dan 4 mijl ten noorden van Laughlin, heeft ook het hele jaar door vissen.

De vis

Een aantal verschillende soorten leven in de Colorado-rivier, met inbegrip van de regenboogforel, black bass, gestreepte zeebaars, flathead catfish, bluegill, zwarte crappie, Zonnebaars en snoekbaarzen. Razorback uitloper en de bonytail kopvoorn zijn federale beschermde soorten leven in de rivier; flannelmouth sucker is een niet-spel. Vangsten van deze vis terug te keren naar de rivier en het verslag van de vangst aan staat of federale resource agentschappen.

Lake Mohave, onderdeel van de Lake Mead National Recreation Area, is opgenomen door Davis Dam net ten noorden van Laughlin. Dicht bij 100 afgelegen baaien aan zowel de Arizona en Nevada zijden van het meer bieden voor grote vissen. Regenboog forel en gestreepte zeebaars zijn de grote sport vissen, met largemouth bass, smallmouth bass, channel catfish en sunfish ook zwemmen in overvloed.

Licenties

Alleen de Colorado rivier scheidt Nevada uit Arizona op Laughlin. Als u van plan om te vissen op de rivier uitsluitend uit de Nevada kustlijn, moet u een geldige visvergunning van Nevada. Boot gebaseerde vissers moeten een geldige licentie van de Nevada met een speciale stempel gebruik van de Colorado rivier uit Arizona, of een geldige licentie van de Arizona met een Nevada uitgegeven Incilius speciale gebruik stempel hebben. U kunt een vergunning van de Arizona bij jachthavens en pakken winkels in Bullhead City en Fort Mohave krijgen. Merk op dat als je na forel gaat, u een extra licentie moet.

Lijnen en kunstaas

Nevada wet toestaat een visser te gaan vissen met een tweede staaf, lijn en haak, zolang hij of zij heeft een betaalde voor en een "tweede staaf stempel" ontvangen een erkende dealer. Aas haken of de haken van de vliegen zijn beperkt tot drie of minder op een enkele regel; per één regel kunnen twee kunstaas of twee stekkers worden gebruikt. Alle lijnen in het water moeten worden bijgewoond. In Arizona's wateren, is een soortgelijke postzegel voor twee Polen uitgegeven. Gebruik niet meer dan twee haken, twee kunstaas of twee vliegt per regel in Arizona.

Vangstbeperkingen

Neem contact op met Nevada of Arizona spel en vis afdelingen voor actuele informatie over vangstbeperkingen en beperkingen. In het algemeen alleen gestreepte zeebaars lengtebeperkingen in Lake Mohave hebben: U kunt maximaal 20 stripedbass meten 20 inch of meer in zakken. Zak grenzen op andere soorten, die geen lengterestricties, opnemen, vanaf 2014: forel, 10; black bass, zes; Catfish, 25; Crappie, 15. Andere soorten hebben geen grenzen op het bezit en/of grootte.

Hieronder Davis Dam zijn bezit grenzen vergelijkbaar, behalve dat de gestreepte zeebaars limiet 10 is. Let erop dat black bass ten minste 13 inch lang moet zijn.

Campingplaatsen

Instellen van een tent of een RV-camping in de Big Bend State recreatiegebied, een park van de staat Nevada 5 mijl ten zuiden van Laughlin. Vissen vanaf de wal of starten van een eigen boot in de rivier; nonanglers in de familie hebben 4 mijl van paden om te wandelen. Of een plaats in de camping op Katherine's Landing op Lake Mohave krijgen en huur een vissersboot van de jachthaven in de buurt.


gerelateerde artikelen