Kiwi Fruit voor Skin Care

March 27

Kiwi's zijn inwoners van de vallei van de rivier van de China's Yangzte, maar vandaag de dag commercieel wereldwijd gekweekt. De fuzzy brown-gevild vrucht met de smakelijke groene center is geladen met nutritionele voordelen die concurreren met die van veel andere vruchten. Of u ze eten het vlees van toepassing op uw huid, bevatten kiwi's vitaminen en andere voedingsstoffen die aan een gezonde, stralende huid bijdragen. Bij het kiezen van een actueel crème of gel dat kiwi of kiwi extract bevat, in gedachten houden dat onderzoek naar actuele toepassingen voor kiwi lopende is.

Stevige huid

Kiwi's bevatten grote hoeveelheden vitamine C, dat uw lichaam produceren collageen, een eiwit bindweefsel die helpt helpt om uw huid. Productie van collageen afneemt met het ouder worden, waardoor de huid elasticiteit verliezen. Collageen-stimulerende ingrediënten, zoals kiwi extract, kunnen worden toegevoegd aan de huid verzorgingsproducten om langzaam de verschijning van veroudering.

Zachte huid

Vitamine C beleggingsondernemingen niet alleen huid, het herstelt het. Kiwi's hebben meer vitamine C dan een vergelijkbare hoeveelheid sinaasappelen. Vitamine C helpt bezuinigingen en schaafwonden genezen en het werkt ook om te voorkomen dat de ruwe, droge huid. Naast skin care producten die kiwi extract bevatten, krijgt u een interne vitamine-C boost met een frisse salade van kiwi, aardbeien en citrus segmenten ter bescherming van de huid van binnenuit.

Gladdere huid

Kiwi's zijn een goede bron van vitamine E. De Universiteit van Maryland Medical Center zegt dat actuele vitamine E kan afnemen gezicht lijnen en de diepte van rimpels. Studies van vitamine E als een externe toepassing zijn onduidelijk maar aanhoudende. Vitamine E is aangetoond dat het verminderen van de UV-geïnduceerde huidkanker in dierproeven. Vergeet niet dat cosmetica zijn niet zo strikt geregeld door de Amerikaanse Food and Drug Administration als producten die zijn aangemerkt als geneesmiddelen. Sunblock biedt u bescherming tegen schadelijke ultraviolet of UV, stralen. Rimpel crème kan of kan niet wissen die frown-lijnen.

Jongere huid

U kan niet draaien de klok terug maar u mei zitten kundig voor langzaam neer. Kiwi's zijn een belangrijke bron van anti-oxidanten die de effecten van veroudering door het hele lichaam kunnen worden vertraagd. Antioxidanten neutraliseren de vrije radicalen die kunnen beschadigen gezonde cellen en versnellen het proces van degeneratie, met inbegrip van wijzigingen in de dikte van de huid, de elasticiteit en stevigheid. U moet uw antioxidanten uit voedselbronnen, zoals kiwi's hebben een complexe mix van vitamine C, E, lycopeen en andere stoffen die bestrijden de vrije radicalen.


gerelateerde artikelen