De beste basketbal schoen voor slechte knieën

February 23

De beste basketbal schoen voor slechte knieën

Uw basketbalschoenen spelen een belangrijke rol in hoe goed u, eveneens uitvoert in het verminderen van het risico voor schade. Lage kwaliteit of versleten basketbalschoenen kunnen leiden tot niet alleen enkel problemen, maar been, knie, heup en rug problemen ook. Er zijn een aantal goede basketbalschoenen op de markt die het combineren van de juiste elementen te bieden goede ondersteuning en helpen verlichten je knieën uit jarring.

Functie

Een basketbal schoen moet comfortabel zijn, maar bieden de ondersteuning die u nodig hebt. Basketbal kunnen erg veeleisend op de knieën, gezien de verschillende draaien, draaien, springen en het uitvoeren van manoeuvres die gepaard gaan met spelen. Knie blessures zijn een van de meest voorkomende soorten verwondingen in het basketbal, en terwijl een schoen basketbal niet voorkomen hen dat, het aantal van het ongemak van kniepijn en vorige knie blessures kan verlichten. De Amerikaanse Academie van Podiatric Sports Medicine raadt aan dat basketbalschoenen maandelijks tijdens een seizoen voor optimale ondersteuning worden gewijzigd. Regelmatig wisselende schoenen heeft ook bewezen te helpen verminderen van verwondingen.

Stabiliteit

Een basketbal schoen van stabiliteit is essentieel voor het verspreiden van de hoeveelheid stress tijdens het afspelen op een voet en been geplaatst. Je knie profiteert direct van een schoen die je voet stabiliseert. Een knus, maar comfortabele pasvorm in een schoen is veiliger dan een spelen met een schoen die voor uw voet zorgt te bewegen. De steun rond uw voet en de enkel helpt bepalen van een speler bewegingen en daardoor vermindert de kans op een ernstig letsel dat kan invloed hebben op je voet, evenals uw knie. Stabiliteit in een schoen betekent ook comforthotel wat voor soort speler die je bent. Als u bijvoorbeeld een macht-speler bent, moet u een zwaardere schoen dan een snelle speler.

Schok absorptie

Misschien wel het belangrijkste aspect van een basketbal schoen als uw knie problemen is de hoeveelheid demping het biedt. Een schoen van demping absorbeert de schok die wordt gemaakt wanneer u op de rechter. Deze woordenstrijd effect kan nemen zijn tol op je knieën na verloop van tijd, die een gemeenschappelijke reden voor kniepijn. Tong opvulling in een schoen vermindert de jarring en helpt verlichten enkele van uw knie verdraagt, misbruik al geen schoen 100 procent van de schok gemaakt op effect kan absorberen.

Comfort

Je moet nooit een schoen dragen als het niet comfortabel. Vertrouw niet op de "breaking it in" theorie, in de hoop dat de schoen wordt comfortabeler hoe meer je het draagt. Een ongemakkelijk schoen zal van invloed zijn op uw speelstijl, die verder je knieën in gevaar kan brengen. Kies een paar schoenen die een combinatie van de bovengenoemde factoren, samen met comfort biedt. KicksGuide.com bevat deze elementen in haar algemene beoordelingssysteem te bepalen van de beste basketbalschoenen. Schoenen die stabiliteit, demping en comfort bieden zijn over de beste soorten schoenen voor knieproblemen.


gerelateerde artikelen