Hoe krijg ik kinderen met autisme te verlagen hun stem

September 26

Hoe krijg ik kinderen met autisme te verlagen hun stem

Spreken in een abnormale Toon, is toonhoogte of ritme een van de symptomen die duiden op dat een kind heeft een Autisme spectrum disorder, neemt nota van de Helpguide.org. Kinderen met autisme die luid vaak praten weten niet dat ze doen zo, terwijl anderen niet begrijpen waarom praten in een luide stem is niet altijd sociaal passende. Ze kunnen ook niet begrijpen hoe het volume van hun stem wijzigen communiceert verschillende berichten.

Stap 1

Uitleggen aan uw kind dat met behulp van een luide stem niet geschikt voor bepaalde situaties is. Ze misschien niet beseffen dat haar gedrag is niet goed. Bijvoorbeeld, kan het niet optreden aan haar dat er geen OK om terug te praten hardop in de kerk, in de bioscoop of in de bibliotheek. Ze moet u om haar te vertellen.

Stap 2

Leer uw kind om het volume van zijn stem. Voorbeelden hem door aan te tonen wat volume van de stem die hij moet gebruiken bij het praten aan u, naar zijn leraren in de klas of naar zijn vrienden uit op de speelplaats.

Stap 3

Vertel uw kind dat wanneer ze is staan of zitten dicht bij een andere persoon, ze hoeft niet te praten luid voor die persoon te horen wat ze zegt. Komen met een signaal tussen de twee van u te laten van haar weten ze te hard gaat en moet het volume van haar stem.

Stap 4

Toezicht op de sociale relaties van uw kind met anderen. Kinderarts en kind verzorging die expert Dr. William Sears wijst erop dat terwijl kinderen met autisme spectrum stoornissen kunnen op passende wijze interactie met sommige mensen, zij geen betrekking alsmede met anderen hebben kunnen. Ouders moeten proberen te vermijden, waardoor een kind gefrustreerd, leidt tot sociaal ongepast gedrag als te hard praten.

Stap 5

Vraag uw kind gebruik binnenshuis zijn zachtere stem en opslaan zijn luidere stem voor wanneer hij buitenshuis wordt afgespeeld. Erop wijzen dat u uw indoor stem gebruikt terwijl u hem aan het praten zijn.

Stap 6

Handelen uit verschillende sociale situaties met uw kind. Pretend play biedt haar de mogelijkheid praktijk verschillende stem niveaus voor verschillende instellingen, zoals thuis, school, kantoor van de tandarts, supermarkt of outdoor recreatie. Blijven oefenen zodat ze hoort en de verschillen in volume leert.

Stap 7

Bereiden uw kind voor bepaalde sociale gelegenheden op voorhand. Bijvoorbeeld, laat hem weten dat u een publieksevenement later in de dag en vervolgens de praktijk de aard van de stem die hij nodig heeft om er gebruik zal bijwonen. Hoewel er af en toe herinneren hem dat hij moet praten in een zachtere stem.


gerelateerde artikelen