Goedkope Acne litteken behandeling

December 10

Goedkope Acne litteken behandeling

Volgens Acne.org zijn er vier belangrijke types van acnelittekens die kunnen klinische behandeling vereisen. Drie van de vier typen inkepingen maken in de huid en ijspriem, boxcar of rollende littekens worden genoemd. Ze worden zo genoemd vanwege de vorm van de inspringing die ze maken. Het andere type is de hypertrofische litteken of keloid. Dit zijn de verhoogde gezwellen van vlezig weefsel. Prijzen van behandelingen van acne litteken variëren afhankelijk van de verwachtingen van de patiënt en de ernst van de littekens.

Home behandeling

Natuurlijke remedies voor acne litteken behandeling zijn ongetwijfeld de goedkoopste optie. Nochtans, zijn zij echt alleen geschikt voor mildere littekens en zelfs dan hun doeltreffendheid is twijfelachtig, notes MayoClinic.com.

Een arts kan aanbevelen dat u koopt een over-the-counter chemische peeling met glycolzuur, afgeleid van citrusvruchten. Deze zure maskers kost slechts een paar dollar en werken door de dode huidcellen, die vermindert Smet verschijning en initieert nieuwe groei van de huid weg te branden.

Goedkope Procedures

Goedkopere behandelingen voor acne littekens hebben de neiging om te helpen alleen met milde tot matige littekens. U kunt de schoonheidsbehandeling bij een spa met chemische peelings of microdermabrasie, ondergaan merkt op KidsHealth. Deze procedures zijn relatief unintrusive, kosten tussen $50 en $250, volgens Acne.org vanaf 2010, en omvatten het verwijderen van de meeste oppervlakte buitenlagen van huid via milde zuur branden of erosie om de verschijning van de Smet en stimuleren van de groei van nieuwe huid.

Dure Procedures

Helaas, ernstige littekens vaak gespecialiseerde hulp nodig om significante resultaten te zien. Acne.org details procedures zoals punch technieken, dermabrasie en laser resurfacing. Het gaat hierbij om chirurgische verwijdering-, schuur- en verwonden via een verwarmde laser, respectievelijk. Met ingang van 2010 kunnen prijzen voor behandelingen zoals de laser resurfacing oplopen tot 6.000 dollar voor een enkele sessie en 1.500 dollar voor een enkele dermabrasie-sessie. Deze beide behandelingen vereisen vaak meerdere sessies om significante resultaten te zien.

Bijwerkingen

Natuurlijke remedies en over-the-counter producten kunnen huidirritaties veroorzaken en dus is het het beste om een arts vóór gebruik te raadplegen. Bijwerkingen van schoonheidsbehandelingen zijn minimaal maar sommige roodheid en irritatie is naar verwachting als de huid is licht gewond. Verwachten zwelling, roodheid, bloeden, scabbing en blauwe plekken van klinische behandelingen voor een paar dagen. In zeldzame gevallen, kunnen littekens verergeren in de vorm van keloïden of hyperpigmentatie---huid donkerder.

Overwegingen

Als het litteken informatieservice notities, gehavende huid zal nooit volledig herstellen. Wanneer de onderliggende niveaus van de huid zijn gebroken en een litteken vormen, onherstelbare schade is gedaan. Het is dus een kwestie van verbetering in plaats van perfectie.

De resultaten van goedkopere behandelingen zoals over-the-counter producten en beauty spa procedures zijn speculatieve en zeker van weinig voordeel voor diepe inkepingen of gezwellen verhoogd. Hoewel klinische behandelingen duur lijken kunnen, maar het is misschien een kleine prijs om te betalen voor geluk.


gerelateerde artikelen