Welk voedsel om te eten voor ontsteking van pleuritis

July 29

Welk voedsel om te eten voor ontsteking van pleuritis

Ontsteking van pleuritis is een ontsteking van het membraan rond de longen, genaamd de pleura. Dit membraan is twee lagen dik en lijnen van de borstholte, waardoor de bescherming van de longen. In gezonde individuen is er een dikke laag van vloeistof tussen de twee pleura. In pleuritis, echter deze twee lagen ontstoken; in het geval van natte pleuritis vullen ze met vloeistof die besmet kan raken. Goed dieet keuzemogelijkheden kunnen afkomstig zijn naast medicijnen om te helpen het lichaam met de bestrijding van deze ziekte.

Levensmiddelen voor de ontsteking

Pleuritis is een ziekte van de infectie, en Harvard Medical School bepaalde aanbevelingen om te gaan met de ontsteking. Vermijd verzadigd en trans vet oliën ten gunste van olijfolie. Verbruiken minder geraffineerde koolhydraten, zoals wit brood, witte rijst, frietjes en frisdrank en in plaats daarvan eet hele korrels producten. Groenten en fruit moeten een groot onderdeel van het dieet omdat ze als anti-inflammatoire stoffen fungeren zoals noten doen. Matig alcoholgebruik, gedefinieerd als één drankje per dag, Lest ook ontsteking. Ten slotte, cacao en donkere chocolade zijn ook voordelig maar alleen als weinig suiker en vet.

Voedsel voor ontsteking van pleuritis

Ontsteking van pleuritis meestal duurt tussen één week tot 10 dagen en is niet een chronische, terugkomende aandoening. De voedingsmiddelen die ontsteking vechten kunnen genezing tijd verkorten maar omdat de ziekte kort is, dieet is niet bijna net zo belangrijk als het na doctor's orders over medicijnen en medische procedures. Net als bij een ziekte of aandoening, is het belangrijk om voedsel keuzes te bespreken met een arts, aangezien er interactie van de drug die zich kunnen voordoen. Uiteindelijk, eten van een goed uitgebalanceerd dieet en nuttigen van voldoende hoeveelheden vloeistoffen — ten minste acht 8 oz. kopjes water dagelijks — zal zinvol zijn, al of niet een lijdt aan deze ziekte. Vloeistoffen zijn vooral gunstig voor ontsteking van pleuritis omdat vloeistoffen luchtwegen vochtig houden en help van kiemen en irriterende stoffen ontdoen te.

Oorzaken van pleuritis

Pleuritis kan op twee verschillende manieren worden veroorzaakt. Het kan beginnen met een kiem die zich te hechten rechtstreeks aan het borstvlies vanwege een verwonding of groei of wanneer het kiemen van een andere borst ziekte bereiken het borstvlies. Ziekten die kunnen worden verspreid om te infecteren het borstvlies omvatten longontsteking, tuberculose, Long abcessen, een Long tumor of een andere ziekte die invloed op de borst. Voeding speelt een prominente rol krijgen of genezen van deze ziekte dus niet.

Veranderingen in levensstijl

Een gezonde voeding is essentieel voor algemene gezondheid te behouden, maar om te behandelen en genezen ontsteking van pleuritis, voorschriftmedicijn en eventueel vloeistof afvoer zijn beide noodzakelijk. Er zijn meer manieren om te verlichten en behandeling van de symptomen van pleuritis. Verschillende veranderingen in levensstijl kunnen ook verlichten de symptomen van de ziekte, volgens de Mayo Clinic. Leg op de kant die pijn, die kan helpen verminderen de pijn ervaart. Neem over-the-counter pijnstillers zoals ibuprofen om te helpen met de pijn en ontsteking. Probeer om zo veel rust mogelijk te krijgen, en overdrijf het niet wanneer de symptomen beginnen te verminderen.


gerelateerde artikelen