Gaines (step-ins) voor Weight Loss

June 5

Gaines (step-ins) voor Weight Loss

Een van de vele FAD's gewicht-verlies dat duikt weer op van tijd tot tijd is het idee dat je met een gordel afvallen kunt. Vrouwen ook gebruiken Gaines (step-ins) en andere shapewear te houden en gladstrijken van lichaamsvet, maar sommige in de inspanningen om gewicht te verliezen en aanscherpingen van hun lichamen na het hebben van een baby. Een gordel misschien sommige esthetische resultaten opleveren, maar het zal niet genoeg op zichzelf om je helpen gewicht te verliezen.

Gaines (step-ins) zijn niets nieuws

De trend van het dragen van een korset of vermagering wrap is niet nieuw, zoals verschillende culturen hebben gebruikt deze methode door de eeuwen heen, met name om te gaan met de aanwinst van het gewicht van de zwangerschap. Vele Gaines (step-ins) werken door zuigen in lichaamsvet en het comprimeren van het lichaam. Sommige Gaines (step-ins) omvatten warmte. Een "Fox News Magazine" artikel wordt uitgelegd dat een omslag aan de taille aanspraken op het opstijgen van maar liefst 4 inch vanaf de buik door het zweten slim ontworpen.

Hoe Gaines (step-ins) zou kunnen helpen

Er zou wat gewicht aan deze rage. In "Fox News Magazine" artikel, voedingsdeskundige Franci Cohen en Cora Harrington, oprichter en hoofdredacteur van de blog, "The Lingerie Addict," gesproken over het dragen van een gordel of soortgelijke beteugeling kledingstuk. Ze legde uit dat het voorkomt u dat uit eten grote maaltijden of opgeblazen gevoel van voedsel omdat het is duwen op je taille en dat het brengt in de taille spieren en hen steunt. Dit kan u helpen nemen in minder calorie├źn--die kon denkbaar kunt u sommige afvallen-- en sterkere buikspieren aan te spannen.

Hoe Gaines (step-ins) kunnen pijn

Het dragen van een beperking kledingstuk zoals een gordel kan ook sommige gezondheidsproblemen veroorzaken. Het kan bijvoorbeeld leiden tot een tekort aan bloedtoevoer naar de organen en de organen te duwen in een abnormale positie. Het kan ook leiden tot compressie van zenuwen, blaasinfecties en reflux. Verklein de kans op, dragen de onderkleding voor niet langer dan drie uur per keer. Als een gordel pijnlijke of te strak is, kiezen voor een lichtere, minder-beperken versie.

Er is een betere manier

De gezondste en meest effectieve manier om gewicht te verliezen is door middel van dieet en lichaamsbeweging. U moet streven naar het uitvoeren van cardiovasculaire oefening en krachttraining te verliezen gewicht en vet in uw hele lichaam. Een gezond dieet helpt ook je gewicht verliezen. De gewicht-controle-informatienetwerk legt uit dat 1/2 tot 2 pond per week een gezond tarief van gewichtsverlies na uw eerste inspanningen, gedurende welke je meer gewicht te in een snellere tijd verliezen kan.


gerelateerde artikelen