De kenmerken van een goede houding

March 24

De kenmerken van een goede houding

De kenmerken van een goede houding zijn zitten en staan op een zodanige wijze dat al uw botten en spieren in de uitlijning zijn. Wanneer u een computer gebruikt, Controleer rijden, het tillen van zware voorwerpen en het zelfs voorbereiden om te slapen, uw houding om er zeker van te zijn dat uw rug en nek zijn in gezonde staat.

Permanent

De houding van een goede reputatie is een waarin je borst is opgeheven, uw schouders zijn terug en je buik en billen zijn getrokken. Je knieën moeten blijven ontspannen en uw gewicht gelijkmatig evenwichtige gehouden op beide voeten. De Mayo Clinic-website stelt een methode voor het testen van uw houding: Stand tegen een muur met je hielen ongeveer 2 tot en met 4 inch weg, houden van uw hoofd, de schouderbladen en de billen bij aanraking met de muur, schuif enerzijds tussen de muur en de natuurlijke curve in uw lagere terug, de palm van uw hand plat tegen de muur zetten. Er moet voldoende ruimte voor de dikte van een hand. Als u stap uit de buurt van de muur, probeer te handhaven van deze houding.

Vergadering

Een juiste vergadering houding is een waarin je rug is recht, uw schouders tegengehouden en je billen zijn tegen de achterkant van de stoel. Houd uw benen uncrossed en je voeten plat op de vloer. Als de stoel u houden van uw knieën op dezelfde hoogte als uw heupen voorkomt, gebruik een voetensteun. Als zittend aan een computer, uw oren, schouders en heupen moeten allemaal op een lijn, stelt de American Academy of Orthopaedic chirurgen. Uw stoel kunt u een natuurlijke, neutrale positie te handhaven.

Rijden

Juiste drijvende houding kunt u reserveonderdelen van nekpijn en kan zelfs invloed hebben op al dan niet u whiplash bij een ongeval ontvangt, volgens Healthbeat, een publicatie van de Harvard Medical School. Plaats uw auto stoel zodat u rechtop, met je hoofd niet meer dan een paar duim uit de buurt van de hoofdsteun zit kunt. Verplaats de zetel dicht genoeg bij het stuurwiel die je knieën kunnen buigen en uw voeten de pedalen gemakkelijk bereikbaar.

Opheffing

Goede hijs houding voorkomt schade en spierspanning. Laat je heupen en knieën in plaats van uw rug te doen het buigen wanneer het oppakken van een zwaar voorwerp. Als u strek uw benen, houden het object dicht bij je. Ook kunt u uw rug ondersteunen door het onderhouden van een breed houding en het houden van uw buikspieren strak als je lift.

Slapen

Onderhouden goede houding, zelfs als u om te slapen voorbereiden met behulp van een kussen ter ondersteuning van je hoofd. De dikte van het kussen moet zijn dusdanig dat uw nek zijn normale kromme kan behouden. De beste positie slapen is een waarmee je rug te blijven in een normale, neutrale positie, zoals op uw zijde met je knieën licht gebogen. Als je op je rug slaapt, kan je met behulp van een kleine steun uit hoofde van uw onderrug of een kussen onder uw knieën helpt u een comfortabele houding.


gerelateerde artikelen