Het Thomas-dieet

May 3

De Thomas Diet is de particuliere dieet van Mike Thomas, een mid-30s-man die besloten om gewicht te verliezen door het veranderen van zijn eetgewoonten. Op zijn berichten van You Tube identificeert Thomas zichzelf als een IT-consultant. En op zijn website, hij zegt dat hij had chronische rugproblemen die werden gecorrigeerd door chirurgie. Na de operatie ontwikkelde hij drink- en eetgewoonten die veroorzaakt hem om gewicht te bereiken. Thomas begon het documenteren van de inspanningen van zijn gewicht-verlies in februari 2009, toen hij woog 275 pond. Tegen mei 2009, was hij gedaald tot 220 ponden. Thomas zegt dat hij het dieet in de hoop anderen te helpen online heeft gepubliceerd.

Achtergrond

Hoewel Thomas zichzelf als een fitness-advocaat beschrijft, heeft hij geen formele onderwijs of de opleiding als een fitness-coach of voeding deskundige. Thomas werd een sensatie op You Tube en verscheidene andere online plaatsen toen hij beweerde te hebben verloren 55 pond meer dan twee maanden door het volgen van een dieetplan ontwierp. Thomas zijn gewichtsverlies programma in 2010 afgerond en is niet een online verscheen sindsdien.

Dieet premisse

U mag nooit meer dan 2.000 calorieën per dag, volgens de officiële Thomas Diet. Maar de You Tube video's gemaakt door Thomas suggereren is het het beste om te eten van 800 tot 1.200 calorieën per dag voor snelle, effectieve gewichtsverlies. Thomas adviseert zich te concentreren op wat hij gezond, caloriearm voedsel noemt. De enige twee specifiek verboden items zijn fast food en soda. Een andere sleutel tot het programma is het eten van elke twee uur. Dit wordt verondersteld om te versnellen van uw metabolisme en helpen u bepalen honger, zodat u nooit te veel eten.

Aanbevelingen

Thomas gelooft de sleutel tot het verliezen van gewicht is het eten van salades meerdere malen per dag. De You Tube video's, die meer specifiek zijn dan zijn eigen website, erop wijzen dat u ook kunt snack op selderij, bananen en sinaasappels gedurende de dag, zoals ze laag in calorieën zijn maar bevatten voedingsstoffen om u sterk en gezond te houden. Thomas heeft enkele extreme aanbevelingen over water. Hij zegt dat hij drinkt water per uur 16 ounces terwijl hij wakker is. Hij stelt ook vezel supplementen nemen en eiwit poeder te gebruiken. Het eiwit poeder is de enige bron van eiwitten op dit dieet. Hij adviseert het vermijden van koolhydraten.

Risico 's

De Thomas Diet is in principe een crash dieet. Volgens de website van de Mayo Clinic is de ideale tarief van gewichtsverlies 1 tot 2 pond per week. Mike Thomas beweert te hebben verloor 20 pond op de eerste 10 dagen op het dieet. Dit bereikt hij door zijn calorieën drastisch te verminderen. Snel gewichtsverlies kan leiden tot een aantal problemen, waaronder het verlies van mager weefsel, in plaats van vet.


gerelateerde artikelen