Hoe om rustig een droge nachtelijke hoest

July 23

Hoe om rustig een droge nachtelijke hoest

Hoesten is meestal een reactie op het inademen van enige vorm van irriterende zoals pollen of stof, of het resultaat van een ziekte of allergie aanval. Ongeacht de oorzaak, is's nachts hoesten verergerd omdat berooft het individu van de rustgevende slaap nodig om te overwinnen ziekte. Hoewel er verschillende farmaceutische hoest behandelingen, sommige mensen liever met behulp van een meer natuurlijke benadering en bereiken voor huismiddeltjes of alternatieven voor een nachtelijke hoest onderdrukken. Afhankelijk van de reden voor uw hoest, kan er een eenvoudige oplossing om te kalmeren van je keel, en rustig de hoest. Sommige kruidenmiddelen kan produceren bijwerkingen, dus met een gezondheid vakman te raadplegen alvorens kruiden te gebruiken. Het is ook belangrijk vast te houden aan een vorm van genoegdoening tegelijk--niet gestapeld twee of meer behandelingen samen tenzij een zorgverlener regisseert, terwijl hun interacties leiden ongezonde complicaties tot kunnen.

Stap 1

Homeopathische Spongia toasta gebruiken om rustig een nachtelijke hoest. Of de hoest het resultaat van zure terugvloeiing irriterend je keel of vanuit kroep is, is spongia van actie meest opmerkelijke voor hoesten bij nacht zich voordoen. Volgens de Universiteit van Michigan Health System, is spongia geïndiceerd voor suffocative nachtelijke hoest die luid, diep en droog zijn. De hoest klinkt alsof een zaag wordt getrokken door een stuk hout. Spongia kan helpen een hoest die slechter in warme lucht, en beter is gemaakt door het verhogen van het hoofd van het bed of zitten, te drinken of het eten.

Stap 2

Neem het kruid toorts, die nuttig zijn bij het verlichten van droge, nachtelijke hoest zijn kan, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Toorts wordt vaak gebruikt in kruiden hoest remedies en op zijn eigen als een slijmoplossend breken van borst congestie te verlichten geblokkeerde airways. Hoewel er geen wetenschappelijke studies naar de werkzaamheid zijn, anekdotisch bewijs van kruidengenezers en patiënten duidt op mei zitten hulpvaardig voor hoest gerelateerde tot verkoudheid, griep, bronchitis en longontsteking, schrijft het "de groene apotheek Herbal Handbook." Het kan worden gekocht bij winkels gezondheid van voedsel alleen of in combinatie hoest remedies. Volg etiket richtingen als u een tonic kruiden met toorts.

Stap 3

Maak een aftreksel van de toorts door het weekwater 1 tsp. gedroogd kruid in 1 kop kokend water gedurende 10 tot 15 minuten. Zeef en drinken zo nodig. Voeg honing om te zoeten indien nodig. Toorts kunnen bijwerkingen veroorzaken, dus Raadpleeg uw gezondheid vakman vooraleer using op.

Stap 4

Neem homeopathische drosera voor vrijstelling van een droge, krampachtige hoest die erger is vanaf het moment dat een persoon die zijn vastgesteld in de nacht. Volgens homeopaat William Boericke in het "Materia Medica en repertoire", het begin van de hoest vaak treedt op zodra de iemands hoofd het kussen raakt. De remedie kan worden geïndiceerd voor hoesten met scherpe pijn in de borst en kietelen in de keel of borst, zegt UMMC. Het kan ook nuttig zijn in gevallen waar de persoon is schor of verstikking tijdens hoesten afleveringen zijn.

Stap 5

Gebruik het kruid Lobelia inflata als thee of in uittreksel vorm als een slijmoplossend voor een droge, nachtelijke hoest. UMMC legt uit dat lobelia helpt duidelijk de luchtwegen door het losdraaien van de congestie en slijm in de longen en bronchiën. Lobelia is giftig en kan ernstige bijwerkingen veroorzaken. Het mag alleen worden gebruikt onder toezicht van een geschoolde kruidkundige of andere gezondheid huisarts vertrouwd met dit kruid.

Stap 6

Neem een lepel honing tijdens de nacht voor het verlichten van een droge hoest. Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, kan honing zo effectief in het verlichten van hoesten als over-the-counter hoest stroop zijn. Honing kan kalmeren kietelen en irritatie in de keel, die een droge hoest verergert. Honing mag niet worden gegeven aan kinderen jonger dan 1 jaar.

Stap 7

Het gebruik van over-the-counter commerciële hoest geneesmiddelen voor het verlichten van een droge, nachtelijke hoest. Die hoofdzakelijk worden gebruikt voor een droge hoest suppressants worden genoemd, en tijdelijk, volgens de UMMC, die ook merkt dat over-the-counter hoest suppressants moet niet worden gegeven aan kinderen onder de leeftijd van 6 jaar wegens het potentieel voor bijwerkingen nuttig kunnen zijn.

Stap 8

Contacteer uw gezondheid vakman voor aanvullende behandeling als een hoest aanhoudt, of verergert.

Tips

  • Homeopathische middelen beschikbaar zijn over-the-counter van health food winkels en online homeopathische apotheken. Als de symptomen niet reageren of verergeren, kan dit duiden dat er een andere oplossing nodig is.

Wat die u nodig hebt

  • Homeopathische Spongia toasta
  • Homeopathische drosera
  • Toorts
  • Lobelia inflata

gerelateerde artikelen