Beïnvloedt uw dieet visie?

December 19

Beïnvloedt uw dieet visie?

De voedingsstoffen die u brengen in uw lichaam door voedsel en supplementen help die je lichaam functies die uw organen werken en spieren bewegen houden. Een slechte voeding kan leiden tot tekorten die kon beïnvloeden uw gezondheid, met inbegrip van wijzigingen op uw visie. In feite, voedingsstoffen spelen een belangrijke rol in uw visie, en inzicht in de rol van voeding en voedingsstoffen zal u helpen nemen de noodzakelijke stappen richting goed oog gezondheid.

Ontwikkeling

Vrouwen moeten tijdens de zwangerschap, dat ze hebben een goede opname van vitamine A, een belangrijke voedingsstof voor foetale visie ontwikkeling. Voedselbronnen omvatten wortelen, zoete aardappelen, zuivelproducten en spinazie.

Omega-3, een vetzuur, speelt ook een belangrijke rol in de ontwikkeling van visie. In een 2000 studie gepubliceerd in "The American Journal of Clinical Nutrition," onderzoeker Martha Neuringer verslagen dat vetzuren, met name Docosahexaeenzuur (DHA), of DHA, één type van omega-3, een belangrijke rol in de ontwikkeling van de gezichtsscherpte.

Deze voedingsstof doorgeven moeders die consumeren van omega-3 vetzuren via voeding of supplementen aan hun zuigelingen via moedermelk. Vette vis zoals zalm, makreel en heilbot biedt een goede bron van omega-3. Ook kunt u deze voedingsstof door middel van andere voedingsmiddelen zoals walnoten, pompoenpitten en lijnzaad. Supplementen zoals lijnzaadolie en visolie krijgt u ook omega-3.

Als uw kind formule gebruikt, bespreking aan uw kind de kinderarts over formules waarmee deze belangrijke voedingsstof.

Tekortkomingen

Als u niet de juiste inname van nutriënten hoeft, zul je een risico voor de tekorten. Lage niveaus van bepaalde voedingsstoffen kunnen uw gezichtsvermogen beïnvloeden. Bijvoorbeeld, kunnen lage niveaus van vitamine A leiden tot blindheid of moeilijkheden zien 's nachts. In lichte gevallen van vitamine A-deficiëntie, kunnen droge ogen, een aandoening die ongemak en roodheid veroorzaakt optreden. Sommige mensen ervaren ook afleveringen van wazig zicht. Gemiddelde volwassenen en adolescenten vereisen tussen 700 en 900 internationale eenheden per dag. Kinderen moeten tussen 300 en 600 internationale eenheden.

Lage niveaus van vitamine B-12 kunnen ook leiden tot wazig zicht of dubbel zien. Vanaf leeftijd 14 en omhoog, de gemiddelde persoon vereist 2,4 microgram vitamine B-12, adolescenten moeten 1.8 microgram en kinderen vereisen van 0.4 tot 1.2 microgram, afhankelijk van de leeftijd of gezondheidstoestand. Bronnen van deze voedingsstoffen opnemen verrijkte granen, zuivelproducten, eieren, vlees en zeevruchten.

Preventie

Uw dieet kan ook helpen voorkomen van bepaalde soorten oogziekte. In 2001 bracht het nationale Instituut van het oog bevindingen van de studie voor de Age-Related Eye Disease studie, die vinden dat bepaalde nutriënten, wanneer gecombineerd in hoge doses, het voorkomen van geavanceerde macula degeneratie met 25 procent kunnen verminderen. Deze voorwaarde resulteert vaak in permanente blindheid. De aanbevolen voedingsstoffen bevatten 25.000 internationale eenheden vitamine a, 500 mg vitamine C, 400 internationale eenheden vitamine E, 80 mg zink en 2 mg koper.

Hebt u van risicofactoren voor deze voorwaarde, kan uw arts aanbevelen dat u een supplement dat de juiste dosering neemt, biedt omdat consumeren van hoge doses via uw dieet moeilijk kan blijken.

Overwegingen

Praat met uw arts over het maken van dieetveranderingen die een verscheidenheid van gezonde voedingsmiddelen bevatten zal ter bevordering van goede visie en gezonde ogen. U moet niet het nemen van supplementen zonder eerst te raadplegen uw arts, omdat u een gezondheidstoestand dat vereist dat u wellicht om te voorkomen dat hoge doses van de nutriënten. Uw arts zal u helpen bepalen een geschikte dosering.


gerelateerde artikelen