Voordelen en risico's van Wei isolaat

December 11

Voordelen en risico's van Wei isolaat

Wei-eiwit vormt 20% van de melkeiwitten en ondergaat filteren en zuiveren om te produceren van wei-eiwit isoleren, een hoog eiwitgehalte, een laag vet- en lactose vrije product. Terwijl bewijs suggereert dat wei eiwit isoleren consumptie biedt een breed scala van voordelen die kunnen helpen bij het verbeteren van de algehele gezondheid, kan het ook een paar gezondheidsrisico's opleveren.

Verbetert gezondheid van het hart

Wei eiwit isolaat kan zijn hart gezond, volgens hoofdonderzoeker Dr. Jeff Volek en collega's van de Universiteit van Connecticut. Onderzoekers onderzocht het effect van wei eiwit suppletie op bloedvat functie in gezonde mannen en vrouwen. Tijdens de studie van twee weken, werden deelnemers wei-eiwit of een placebo terwijl wordt gemeten voor bloedvat functie toegewezen. Wetenschapper waargenomen dat de wei eiwit groep ervaren een toename van de verwijding van de slagader, die de gezondheid van het hart verbeteren kan door verhoging van de bloedstroom naar het hart, meldt het augustus 2009 nummer van the "Journal of Nutrition,".

Verbetert lichaamssamenstelling

Onderzoekers van het centrum isoleren voor vergrijzing, rehabilitatie, oefening en Sport in Australië de effecten van de proteïne van de Wei bestudeerde op de lichaamssamenstelling, of vet verhouding van spier, tijdens een 10 week weerstand oefeningsprogramma. Wei isolaat of caseïne-eiwit ontvangen onderwerpen tijdens het uitvoeren van intensieve krachttraining. Aan het einde van de studie, de wei isoleren groep ervaren een grotere toename in spiermassa dan de caseïne eiwit groep, de kwestie van oktober 2006 van de "International Journal van sport voeding en oefening metabolisme," meldt.

Gezondheidsrisico 's

Eiwit shakes zijn vaak gepromoot als effectieve producten ter bevordering van gewichtsverlies. De gemiddelde volwassene moet echter alleen hoogstens 56 gram eiwit per dag voor basis lichaamsfuncties. Verhoging eiwit calorieën, zulke zoals zulks vanuit eiwit shakes, kan gewichtstoename verbeteren als het duwt u over uw totale dagelijkse calorie limiet voor gewicht onderhoud. Bovendien hebt u een bestaande nierprobleem of aandoening, beperken of vermijden van het gebruik van eiwit supplementen als het het probleem verergeren kan, volgens de Mayo Clinic-website.


gerelateerde artikelen