Italiaanse bevrijding dag activiteiten voor kinderen

February 4

Italiaanse bevrijding dag activiteiten voor kinderen

25 April is in Italië, Italiaanse Bevrijdingsdag, die viering van de dag in 1945 toen Italië werd bevrijd van fascisme en nazi-controle. Een van de grootste vakantie in Italië, wordt deze dag herdacht met overwinning parades, politieke toespraken, concerten en overvloed van voedsel. U kunt deze dag om te leren van uw kind over de geschiedenis achter de rug van de dag en om te vieren van de Italiaanse cultuur door middel van leuke en educatieve activiteiten aangepast aan de leeftijd.

Over Italiaanse Bevrijdingsdag

Praat met uw kinderen over waarom Italianen Italiaans Bevrijdingsdag vieren. Voor zeer jonge kinderen, kon je praat over hoe Italië was onder de controle van de nazi's, de "bad guys", en hoe de gezamenlijke inspanningen van de Italianen en de geallieerden, de "goeden", geholpen bevrijden Italië op die noodlottige dag in April. Overweeg het gebruik van papieren marionetten te helpen het verhaal te illustreren. Probeer niet om hen overweldigen met details over de oorlog die zij niet zal begrijpen of die zal schrikken hen. Nochtans, kan het helpen leeftijden voor kinderen om te lezen een boek aangepast aan de leeftijd op de Tweede Wereldoorlog die over Italië, zoals "I Will Come Back For You," door Marisabina Russo praat, voor kinderen 5 en ouder. Het boek vertelt het verhaal van een Joodse Italiaanse familie en hun ontsnapping uit Italië tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Italiaans-themed kunst en ambachten

Help uw kind maken van de Italiaanse vlag uit pasta, oftewel een hoofdvoedsel in Italië. Kies één of meer soorten pasta voor de vlag te gebruiken. Buisvormige pasta's, zoals penne, en spiraal pasta, zoals fusilli zijn ideaal. Zorg ervoor dat u voldoende pasta te dekken een kartonnen pleintje, verdeel in drie zip-top baggies. Om groene en rode pasta, voeg vervolgens drie of vier druppels voedsel kleuren aan de respectieve baggies, samen met een eetlepel van het wrijven alcohol. Schud krachtig totdat alle de pasta goed gecoat is, toe te voegen meer voedsel Kleurplaat, indien nodig. Om witte pasta, witte tempura verf aan de zak pasta toevoegen en goed schudden. Verwijder de pasta uit de baggies en laat ze drogen overnachting op wax papier. Eenmaal volledig droog, hebben de lijm van de pasta aan het karton te maken van de vlag van uw kind. Zorg voor een educatieve ambacht, een brochure van het Italiaanse alfabet met je kind. Gewoon papier van letter-formaat in tweeën gesneden en een brief schrijven op elk stuk papier. Schrijf een eenvoudige Italiaanse woord beginnend met de overeenkomstige letter, zoals A voor "arance" en hebben uw kind trekt een illustratie van dat woord, een oranje voor dit voorbeeld onder het woord.

Kindvriendelijke Italiaans koken

Neem uw kind in de keuken met u maken van kindvriendelijke Italiaanse recepten. Pizza is een kind favoriete en super gemakkelijk voor uw kind om u te helpen. U kunt uw eigen deeg maken of kopen van pre-en-klare pizza deeg om het gemakkelijker maken. Laat uw kind rollen van het deeg en probeer een beetje hand gooien, over een teller om het deeg te verhinderen uit te vallen op de vloer. Begeleiden uw kind terwijl verspreiding tomatensaus, mozzarella kaas en zijn favoriete toppings op de pizza. Bak totdat de kaas smelten en Champagne en de korst goudbruin is. Ook kun je pizza stromboli door toe te voegen tomatensaus, mozzarella kaas en toppings zoals peperoni pizza deeg en vouwen van de pizza deeg erover, voor het bakken. Als je lasagne maakt, laat uw kind laag de pasta, ricotta kaas en vlees saus in de pan.

Italiaanse dag feest

Nodig uw kind vrienden uit om een Italiaanse Bevrijdingsdag kinderen partij. Zorg ervoor dat de kinderen een fundamenteel begrip van de betekenis achter de viering hebben. Uw kind en zijn vrienden kunnen leveren Italiaanse vlaggen en spandoeken met woorden zoals "Liberazione!" en "Democrazia!" Vervolgens laat ze hebben een beetje parade door de buurt, of gewoon in uw achtertuin. Italiaanse Kinderspelen zoals Piovra of Octopus spelen. Voor dit spel staat een kind--de octopus--in het midden van de werf. Hij kan alleen horizontaal verplaatsen. De kinderen moeten worden uitgevoerd om de andere kant van de werf zonder getting gelabeld door de octopus. Als de octopus tags een van de kinderen, worden deze baby octopussen, bevroren ter plaatse. Ze kunnen niet hun benen bewegen maar kan reiken en proberen om tag andere kinderen telkens wanneer die ze lopen over. Na het spelen van games, vieren met zelfgemaakte Italiaanse pizzas en eenvoudige, kindvriendelijke pastagerechten.


gerelateerde artikelen