Zijn er goede sappen voor Acne?

December 15

Zijn er goede sappen voor Acne?

De Amerikaanse Academie van Dermatologie stelt dat maar liefst 40 tot 50 miljoen Amerikanen lijden aan acne. Hoewel de precieze oorzaak voor acne onbekend is, suggereert onderzoek dat de overtollige olie, verstopte poriën en bacteriën een rol spelen. Ontsteking speelt ook een rol in acne omdat het poriën van de huid blokkeren kan. Er zijn een verscheidenheid van triggers voor acne zoals genetica, hormonen en stress. Er zijn ook een scala aan behandelmogelijkheden voor acne. Er zijn medicijnen zowel actuele als interne die bij de behandeling van acne helpen kunnen. Samen met de medische behandeling, kunnen natuurlijke remedies zoals de inname van bepaalde sappen helpen acne te behandelen.

Citroensap

Door knijpen een citroen in 2 kopjes water en drinken gedurende de dag, kun je mogelijk stave off acne. Citroen water kan helpen flush toxines die maken van acne. Citroensap heeft citroenzuur en kan helpen elimineren dode huidcellen en veroorzaken de groei van nieuwe huidcellen. Citroensap kan ook worden toegepast op het gezicht om te voorkomen dat acne. Knijp een citroen in een kom en gebruik een katoenen bal 's nachts schar van het SAP op de getroffen gebieden.

Aloë Vera

Aloë vera is bekend om goede huid gezondheid en wanneer gebruikt intern kan versnellen het genezingsproces van de huid. 2 tot en met 4 ounces dit sap drinken kan per dag verhogen zuurstof naar de cellen en help verhoging van totale genezing aan de huid.

Tarwegras

Volgens Steve Meyerowitz, auteur van het boek "Tarwegras Nature's mooiste Medicine," kan tarwegras worden nuttig bij de behandeling van acne. Deze jonge bladen van tarwe bevatten elk aminozuur en mineralen het lichaam vereist en kan helpen verminderen acne vanwege hun ontgiftende vermogen. Tarwegras is 70 procent chlorofyl, die kan helpen voorkomen dat de groei van bacteriën. 6 ounces tarwegras drinken kan helpen verlichten van acne en de schrikken dat het kan veroorzaken.

Wortelsap

Wortelsap werkt als een reinigingsmiddel bloed en de huid kunt verfraaien. Wortelsap heeft caroteen, die is een krachtige antioxidant die kan helpen strijd tegen acne. Toevoegen van komkommer sap met wortelsap en drinken het meerdere malen per dag kunnen helpen strijd acne omdat komkommer sap gemengd met wortelsap helpt zich te ontdoen van giftige stoffen en overtollige zouten die aan acne bijdragen kunnen.


gerelateerde artikelen