Rode bultjes na het scheren benen

August 25

Rode bultjes na het scheren benen

Ongeveer 60 procent van de vrouwen ervaren droogte en irritatie na het scheren, volgens 2013 rapporten van "Redbook" magazine en Gillette. Rode bultjes op je benen, een vervelende effect dat uit de in gekweekte haren en ruwe scheert voortvloeit, kunnen echt afbreuk doen aan het pronken met je nieuwste buis jurk of korte broek, maar u kunt hen met de juiste scheren aanpak overwinnen. Het duurt een eenvoudige combinatie van preventie, zorgvuldige scheren en behandeling om hobbels zeggen "bye-bye."

Stap 1

Rode bultjes na het scheren benen

Tijd van je been goed scheren. Bepaalde factoren maken je huid gevoeliger, dat de kans op irritatie na het scheren verhoogt. Als algemene regel van de duim, scheren ongeveer een week na je menstruatie--uw huid is meer prikkelbaar net vóór of tijdens. Vermijd het scheren als je onlangs een heleboel cafeïne of alcohol, die beide voor gevoelige, hobbel-gevoelige huid maken hebt gehad.

Stap 2

Rode bultjes na het scheren benen

Geniet in een warme--niet warm--douche voor ten minste een paar minuten voor het scheren van je benen om je haar te verzachten. Scrub zachtjes uw gams en een loofah Scrub zeep om te openen je poriën. Dit vermindert uw kans op het maken van ingegroeide haren, die bij toerbeurt uw kans van rode Reliëfsterkte vermindert. Niet exfoliëren na het scheren, zoals de handeling van het scheren als een exfoliant fungeert; gewoon spoel je huid met koud water na het scheren.

Stap 3

Rode bultjes na het scheren benen

Overschakelen naar een drie-blade scheermes als u op een vier - of vijf-blads model vertrouwen. High-tech scheerapparaten kunnen daadwerkelijk leiden tot rode bultjes hebt u gevoelige huid, zoals ze door aan uw onderhuidse laag, makend manier voor ingegroeide haren knippen. In ieder geval graag hebben over een scheermes met een aloë, acai of jojoba hidratatie strip voor een gladdere scheerbeurt.

Stap 4

Rode bultjes na het scheren benen

Toepassing slechts matige druk uitoefent met uw scheermes en maak korte, gladde lijnen dan lange, vegen beroertes. Lange lijnen daadwerkelijk verhogen uw kansen van irritatie, evenals het scheermes duwen in de huid met teveel druk. Als u het mes duw ruwweg te snijden door haar, vervang het mes.

Stap 5Volg uw scheren met een toepassing van hydraterende lotion nadat je uit de douche en je benen droog pat. Breng een lotion met anti-inflammatoire ingrediënten, zoals menthol, melkzuur, shea boter of ureum, om de kans van roodheid te verminderen.

Waarschuwingen

  • Bezoek uw dermatoloog als u consequent lijdt aan chronische rode bultjes na het scheren. Ook, Raadpleeg uw dermatoloog voordat u belangrijke wijzigingen in uw huidverzorging routine.

Tips

  • Vermijd het scheren met douche gels of scheercrème die inflammatoire ingrediënten zoals alcohol of parfum bevatten als je prikkelbaar huid hebt. Als agressieve chemicaliën onder de eerste drie ingrediënten op het etiket, kunnen deze crèmes laten uw huid rood en hobbelig. Ook nooit afzien van rustgevende scheerschuim in het voordeel van bar zeep, shampoo of andere vervangers.
  • Een glycolzuur reinigingsmiddel gebruiken in plaats van exfoliërende zeep voordat, niet nadat, uw scheerbeurt hebt u een geschiedenis van ingegroeide haren.
  • Voor ernstige gevallen van ingegroeide haren, zich wenden tot een over de toonbank actuele cortison crème te verminderen roodheid.

Wat die u nodig hebt

  • Loofah
  • Exfoliërende zeep
  • Scheermes met hydraterende strip
  • Hydraterende lotion

gerelateerde artikelen