Welke haverzemelen kunt u eten op het Dukan dieet?

August 27

Welke haverzemelen kunt u eten op het Dukan dieet?

Het Dukan dieet is de oprichting van Dr. Pierre Dukan, een Franse neuroloog met een specialiteit in klinische voeding. Een low-carb dieet voor weight loss, haar succes wordt toegeschreven aan de ontwikkeling van een aangepast programma afgestemd op de specifieke behoeften van elke persoon, die dagelijks wordt verstrekt via een interactieve, online coaching systeem. Raadpleeg uw arts of een diëtist voordat u begint elk dieet regime. Een discussie met uw zorgverzekeraar is vooral belangrijk als u een chronische medische aandoening of medicatie nemen.

Beschrijving van het Dukan dieet

Het Dukan dieet beschikt over vetarm en eiwitrijk menukeuzes en moedigt de consumptie van hele, natuurlijke voedingsmiddelen. In tegenstelling tot andere populaire diëten, het Dukan dieet geen calorieën of koolhydraten of andere eenheden van voedingswaarde op elk gewenst moment tellen. Een lijst met 100 toegestane levensmiddelen wordt verstrekt aan u uit te kiezen, waardoor er geen noodzaak om te kopen van voorverpakte levensmiddelen of Abonneer je op een voedsel delivery service. Medisch nieuws vandaag verklaart dat je eten kunt zoveel u wilt, zolang je je aan deze 100 voedingsmiddelen houdt. Er is echter één bepaald levensmiddel featured in dit dieet dat wordt beschouwd als sleutel tot gewichtsverlies--haverzemelen.

De vier fasen

Het Dukan dieet verloopt in vier fasen. De eerste, bekend als de fase van de aanval, betreft het eten van een verscheidenheid van eiwitrijke voedingsmiddelen met haverzemelen als de enige koolhydraten. De daaropvolgende fasen, genaamd Cruise, consolidatie en de stabilisatie van het permanente, geleidelijk toenemende hoeveelheid haverzemelen en andere voedingsmiddelen, zoals fruit en eerder "verboden" voedingsmiddelen als feestelijke markeringen toevoegen. De laatste fase is een levenslange verplichting aan regelmatige lichaamsbeweging, vasthouden aan een eiwitrijk menu plan eenmaal per week en 3 eetlepels haverzemelen dagelijks consumeren.

Haverzemelen voordelen

Omdat haverzemelen een vorm van oplosbare vezels kunnen absorberen van 25 maal het volume in water is, vermindert het intestinale transittijd terwijl het bevorderen van een gevoel van volheid. Volgens Dr. Dukan breekt de gel-achtige consistentie van oplosbare haverzemelen in het maag-darmkanaal in glucose, aminozuren en vetzuren die lagere calorie-inname en de absorptie van vetten te verminderen.

Soort haverzemelen

De sleutel is om puur haverzemelen opnemen in uw dieet, niet de haver die zijn aangeduid als "havermout" of "stalen cut." Gewalst of staal gesneden haver zijn gefreesd zodat de zemelen wordt verwijderd uit de korrel, terwijl 100 procent haverzemelen intact is. Natuurlijke voedingopslag en vele supermarkten voorraad zuivere haverzemelen in de granen-sectie.

Overwegingen

Hoewel er weinig twijfel dat haverzemelen goed voor je is, kan aanzienlijk verminderen uw inname van koolhydraten voor onbepaalde tijd schadelijk zijn voor uw gezondheid hebt u een stofwisselingsziekte, zoals diabetes. Ook kan het beperken van de inname van koolhydraten tot haverzemelen uitsluitend te verminderen vet absorptie ook remmen de opname van bepaalde medicijnen. Raadpleeg uw arts voordat u begint het Dukan dieet om ervoor te zorgen dat dit programma geschikt is voor u.


gerelateerde artikelen