Scheepsbouwtraditie voor tieners met Respect kwesties

September 8

Een van de belangrijkste regels die veel gezinnen voor hun tienerjaren implementeren is het respect. Wanneer uw tiener u, zijn leraren, zijn familie en zijn collega's respecteert, is hij meer kans om te groeien tot een verantwoordelijke jonge man, die is een van de redenen waarom respect zo belangrijk is. Als uw tiener een probleem modellering van respect voor jou of voor iemand anders in zijn leven heeft, moet u gevolgen die hem leren om respect te tonen in de toekomst helpen implementeren.

Verlies van Privileges

Een van de gevolgen die zullen helpen uw tiener leren om respect te tonen is om weg een van zijn privileges. Volgens de Austin psychologie en Assessment Center, moet het voorrecht dat u van uw tiener nemen haar misdaad past. Als uw tiener niet respecteert uw regel van thuiskomen op tijd, is een passend gevolg voor het breken van de avondklok kant-en klaarmaaltijden om het voorrecht van het hele weekend is uitgaan met haar vrienden.

Brieven van verontschuldiging

Op elk gewenst moment uw tiener respectloos gedrag iemand anders kwetst, het schrijven van dat een brief van verontschuldiging aan die persoon is een verstandig idee, adviseert de Austin psychologie en Assessment Center. Als uw tiener gerespecteerd zijn leraar op school door terug te praten, hem een brief te schrijven aan zijn leraar zich te verontschuldigen voor zijn gebrek aan respect en waarborging van de leraar dat zal hij niet gedragen zodanig respectloos in de toekomst hebben.

Teruggave

Volgens de Children's Trust Fund van Massachusetts, een programma dat is ontworpen om te helpen gezinnen leren en te groeien samen, is teruggave een passend gevolg voor uw tiener wanneer hij een regel breekt. Dit biedt uw tiener de kans om iemand te betalen terug wegens het niet om ze te behandelen met respect. Indien uw tiener besluit te snijden door een buurman werf als een snelkoppeling, moet vernietiging van de nieuwe flowerbed, ze worden geïnformeerd om te helpen de buurman regulatief haar flowerbed.

Waarschuwing met betrekking tot te veel Discipline

Het advies dat de Children's Trust Fund van Massachusetts aan ouders biedt is oppassen niet te vertrouwen op de gevolgen en discipline te vaak. Kies uw gevechten en gebruik minder beledigend, respectloos momenten om uw tiener een lesje leren gewoon door te communiceren met hem wat wordt verwacht van hem, waarom hij de behoefte respectloos te gedragen en voelde te waarschuwen hem wat er zal gebeuren moet hij beslissen als respectloos opnieuw.


gerelateerde artikelen