Paranoten voor Weight Loss

August 11

Paranoten voor Weight Loss

Paranoten zijn de zaden van het fruit dat groeit aan de Paranoot bomen, die gangbaar in Zuid-Amerika zijn. Hoewel deze noten technisch zaden zijn en geen noten, ze vergelijkbare voeding kenmerken naar andere noten vertonen doen. Maar paranoten calorie-dicht zijn, hebben zij gunstige kenmerken die tot gewichtsverlies als onderdeel van een verminderd caloriedieet aanzetten kunnen.

Calorieën

Paranoten zijn hoog in calorieën, aangezien elke 1-ounce portie van deze noten 186 calorieën, of 9,3 procent van de dagelijkse aanbevolen inname van 2.000 biedt. Hoewel dit een veel calorieën voor een kleine portie, kunt u verbranden de calorieën relatief snel als je regelmatig te oefenen. Bijvoorbeeld, een 13 minuten durende wandeling op 4,5 mijl per uur, of 8 minuten hardlopen op 5 mijl per uur zou calorieën te verbranden 186, volgens de Harvard Medical School.

Paranoot vetten

Zoals met andere noten en zaden, zijn paranoten rijk aan vet. Elke 1-ounce portie biedt ongeveer 19 gram vet, van die gewoon 4 gram verzadigd. Hoewel vet is de calorie-dicht, verklaart MedlinePlus dat vet gevoel van volheid, levert zodat het kan nuttig zijn voor een dieet. Daarnaast suggereert onderzoek gepubliceerd in het februari 2006 nummer van "archieven van interne geneeskunde" dat het verminderen van de inname van vet bij dieet kan schadelijk voor weight loss in vergelijking met het verminderen van koolhydraten.

Koolhydraten in paranoten

Hoewel hoog in vet, zijn paranoten laag in koolhydraten. Elke 1-ounce portie van deze noten bevat slechts 3.5 gram koolhydraten. Dus, paranoten goed kan zijn voor koolhydraatarme diëten, welke onderzoek gepubliceerd in de maart 2010 editie van "voeding & amp; Metabolisme"blijken te zijn voor vet en gewichtsverlies gunstiger dan een standaard dieet.

Vezelgehalte

Paranoten zijn rijk aan vezels. Elke 1-ounce portie bevat 2 gram vezels, wat betekent dat bijna 60 procent van de koolhydraten in deze noten vandaan vezel. Een analyse van de onderzoek gepubliceerd in het mei 2001 nummer van "Voeding Kroniek" geconcludeerd dat verhoogde vezel inname kan bevorderen verbeterde verzadiging en beter gewichtsverlies op verminderd-calorie diëten.

Arginine inhoud

Paranoten bevatten 4 gram eiwit per 1-ounce portie, die nuttig zijn kan omdat het eiwit levert aminozuren. Paranoten zijn rijk aan arginine, een aminozuur dat kan steun bij verlies van het gewicht. Een studie gepubliceerd in juli 2010 de kwestie van "Aminozuren" gevonden dat arginine kan helpen verbeteren van energie-uitgaven en vet verlies, waardoor het heilzaam voor een dieet te bevorderen.


gerelateerde artikelen