Marshmallow Root voor zure terugvloeiing

July 13

Marshmallow Root voor zure terugvloeiing

Als u occasionele brandend maagzuur, oprispingen of de smaak van voorverteerde voeding en maagzuur op achterkant van je keel na het eten ondervindt, moet u wellicht de zure terugvloeiing. Deze spijsvertering aandoening is het resultaat van de maaginhoud stroomt terug naar de slokdarm, en de medische term voor de aandoening is "gastro-oesofageale reflux." Marshmallow wortel kan helpen het ongemak van zure terugvloeiing verlichten, maar het kan geen vervanging van professioneel medisch advies. Raadpleeg uw arts als u last van twee of meer afleveringen van zure terugvloeiing in één week heeft.

Marshmallow Root eigenschappen

Marshmallow wortel of heemst, bevat mucilage, die een rustgevende film op de voering van de slijmvliezen produceert. De zoet smakende wortel bevat ook pectine, suiker, cellulose en een aantal voedingsstoffen, inclusief vitamine B-complex, calcium, ijzer en zink, volgens de "Gale Encyclopedia of alternatieve geneeskunde."

Potentiële voordelen voor zure terugvloeiing

Mucilage, wanneer het tegenkomt vloeistoffen, ontwikkelt een sponsachtige gel-achtige consistentie. Mucilage jassen het slijmvlies van de slokdarm, die het brandend gevoel verminderen kan geassocieerd met zure terugvloeiing. Thee of een infuus bereid uit marshmallow wortel kan ook teller maagzuur om te verlichten van de spijsvertering en maagzweren verzacht. Klinische studies bevestigen deze voordelen ontbreken, echter.

Methode en dosering

De Universiteit van Maryland Medical Center suggereert een volwassen dosis marshmallow wortel thee voorbereiden door het combineren van maximaal 5 tsp. van gedroogd kruid in 5 oz. van warm water en laat het mengsel weken voor een uur voordat het uitpersen. Je kan tot drie doses per dag consumeren. Bladeren van de plant marshmallow kunnen ook worden gemaakt in een thee, hoewel de bladeren minder mucilage bevatten dan de wortel van de plant. Raadpleeg uw arts voor dosering aanpassingen alvorens marshmallow preparaten te geven aan een kind.

Overwegingen

Marshmallow geen bekende kant-effecten, volgens de "Gale Encyclopedia" veroorzaakt, maar dat kan te wijten zijn, gedeeltelijk aan een gebrek aan onderzoek naar de bijwerkingen van het kruid. Aangezien het de maag jas, storen het kruid eventueel de absorptie van nutriënten of andere medicijnen die je neemt. Uw arts is de beste bron van advies voor behandelend zure terugvloeiing.


gerelateerde artikelen