Wat is de beste tijd om te doen Cardio to Burn Fat?

May 5

Wat is de beste tijd om te doen Cardio to Burn Fat?

Frequente cardiovasculaire oefening bevordert vet verlies en helpt uw lichaam bij het handhaven van een gezond gewicht. Naast het maken van een regelmatige oefening routine, uw dieet te verbeteren en uitvoeren van sterkte opleidingsoefeningen om uw lichaamsbouw slank. Hoewel individuen in de voorkeuren van hun oefening verschillen, kan kiezen van het juiste moment van de dag actief maximaliseren van de voordelen van cardiovasculaire oefening. Spreken met uw arts voordat u begint met een nieuwe oefeningsprogramma om ervoor te zorgen dat het veilig is.

Identificatie

Cardiovasculaire oefening verbrandt calorieën, helpt uw lichaam extra pond drop. Gebruik een calorie calculator zoals bij MayoClinic.com om te bepalen dat uw geschatte dagelijkse calorische behoeften. Aftrekken 1000 calorieën per dag van deze raming te verliezen 2 pond per week. Deze 1.000 calorie-beperking kan afkomstig zijn uit dieetveranderingen of lichamelijke activiteit, of een combinatie van beide. Naast het bevorderen van gewichtsverlies, aërobe oefening vermindert van cardiovasculair risico, verlaagt het cholesterolgehalte en vermindert risico van bepaalde chronische ziekten.

Richtsnoeren

De American College of Sports Medicine raadt aan dat volwassenen deelnemen aan 30 minuten matige aërobe lichaamsbeweging vijf dagen per week. Matige lichaamsbeweging omvat dansen, levendige wandelen, tuinieren of te fietsen. Als alternatief kunt u 20 minuten van krachtige aërobe oefening drie dagen per week. Overwegen van zwemmen, lopen, zware werf werk of spelen basketbal te stimuleren uw hartslag voor krachtige oefening. Breken van uw dagelijkse activiteit in 10 minuten segmenten is een aanvaardbare manier om te werken van lichaamsbeweging in uw routine.

Moment van de dag

Het tijdstip wanneer u aërobe oefening uitvoert kan beïnvloeden het tarief waartegen u vet verbranden. Volgens de website gebouw organen verhoogt uw stofwisseling gedurende enkele uren na cardiovasculaire activiteit. Uitoefening in de ochtend, wordt deze metabole wijziging gemaximaliseerd doordat je lichaam calorieën verbrandt op een hoger tarief post-workout. Omdat uw stofwisseling snel 's avonds daalt, vermindert 's nachts uit te werken de vetverbrandende voordeel die u van cardiovasculaire oefening ontvangt. Overweeg gaat voor een run van de ochtend of tuinieren voordat het werk te verhogen van de vetverbranding processen gedurende de dag.

Fysiologische effecten

Vroege ochtend cardiovasculaire activiteit toenames vetverbrandende processen vanwege fysiologische saldi van specifieke voedingsstoffen. Uw niveaus van glycogeen, een koolhydraat, dalen gestaag 's nachts brandstof elementaire metabole processen. Omdat uw glycogeen niveaus erg laag in de ochtend zijn, verbrandt cardiovasculaire activiteit op dat moment vet in plaats van koolhydraten. Uw glycogeen niveaus zijn hoger op andere momenten van de dag, wat betekent dat je lichaam extra koolhydraten verbranden zal voordat met behulp van vet. Maak gebruik van uw lage ochtend glycogeen niveaus verwerkingsopties in op 30 minuten van cardiovasculaire activiteit voor het ontbijt eten.

Voordelen

Naast het verbranden van vet efficiënter, verleent ochtend cardiovasculaire activiteit andere voordelen. Aërobe oefening verhoogt uw stemming en ontspanning verhoogt. Uitoefening in de ochtend bereidt u voor op de rest van de dag door de vermindering van vermoeidheid en verhogen van uw energie-niveaus. Volgens «««MayoClinic.com is een ochtend training een goede optie voor mensen die slaapproblemen. Uitvoeren van aërobe oefening in de avond kan je lichaam ook energiek om heerlijk slapen verlaten.

Overwegingen

Oefenen op een lege maag kan laat je gevoel zwak of vermoeid. Altijd luisteren naar je lichaam tijdens een training en stop onmiddellijk als u zich duizelig of zwak. Drink veel water te houden je lichaam gehydrateerd tijdens de gehele training. Terwijl pre ontbijt trainingen de efficiëntie van de vetverbranding stimuleren kunnen, is cardiovasculaire oefening gunstig op elk moment van de dag. Oefenen in de middag of avond, als het is beter voor uw planning of als je meer energieke en gemotiveerde op die momenten van de dag voelt.


gerelateerde artikelen