How to Prevent indigestie

June 2

How to Prevent indigestie

Indigestie, dyspepsie genoemd, is de term voor spijsvertering ongemak voelde in de bovenbuik en verkeerde eetgewoonten of andere spijsvertering voorwaarden is gekoppeld. Een aantal van de symptomen en de oorzaak van indigestie; maar gelukkig, het is geen ziekte en kan worden voorkomen, veilig en gemakkelijk. Omdat indigestie een sterk geïndividualiseerde ervaring is en een aantal formulieren en oorzaken kunt nemen, uw specifieke symptomen overwegen alvorens preventieve actie en Raadpleeg uw arts als de toestand blijft bestaan.

Voeding en voedingsgewoonten wijzigen

Stap 1

Vermijd grote, zware maaltijden en kiezen ten gunste van kleinere, meer frequente porties van gezonde, evenwichtige voeding zonder overtollige vet of specerij.

Stap 2

Kauw je eten langzaam en volledig.

Stap 3

Het minimaliseren van cafeïne, alcohol en koolzuurhoudende drank inname bij het eten.

Stap 4

Kruiden pepermunt thee drinken na de maaltijd. Volgens «««MayoClinic.com, kan pepermunt thee helpen gemak symptomen van indigestie in sommige individuen.

Aanpassingen van de levensstijl

Stap 1

Start een regelmatige lichaamsbeweging routine om te helpen houden u trim en gezond terwijl tegelijkertijd medeplichtigheid spijsvertering.

Stap 2

Maak tijd voor ten minste 30 minuten van dagelijkse aërobe oefening-- maar moet u wachten totdat een uur of twee na het eten van standaardinteracties inspannende fysieke activiteit.

Stap 3

Maatregelen voor het beheer van stress met gezond gedrag op een dagelijkse basis. Activiteiten zoals yoga, meditatie kan helpen verminderen stress, verbetering van de slaappatronen en verdere steun bij de preventie van indigestie.

Waarschuwingen

  • Raadpleeg uw arts voordat u deze stappen om te voorkomen dat de indigestie, hebt u een van de hierboven vermelde spijsverteringsaandoeningen, of als uw conditie blijft bestaan of verergert.

Tips

  • Houd er rekening mee dat de indigestie veel kan hebben veroorzaakt, meest die gerelateerd zijn aan dieet onbalans en levensstijl practices en kan worden voorkomen door de bovenstaande stappen te volgen. Gewoon eten te snel of een beetje teveel kunnen indigestie veroorzaken, terwijl andere keer specifieke stoffen zoals vetrijke of zeer pittige voedingsmiddelen, chocolade, cafeïne, alcohol of koolzuurhoudende dranken belemmeren spijsvertering en ongemak veroorzaken. Volgens «««MayoClinic.com, kunnen niet-dieet factoren, met inbegrip van roken, medicijnen, nervositeit en emotionele trauma's, ook bijdragen tot de indigestie. In zeldzame gevallen mogelijk indigestie een symptoom van gastritis, pancreatitis, zweren, galstenen of maagkanker.

Wat die u nodig hebt

  • Magere, gezonde levensmiddelen
  • Cafeïne, alcohol en carbonatatie-vrije dranken
  • Kruiden pepermunt thee

gerelateerde artikelen