De voordelen van de gezondheid van de thee van de koriander

July 15

De voordelen van de gezondheid van de thee van de koriander

De koriander plant is een van de oudste in de wereld, die teruggaat tot de oude Grieken en Romeinen, "Life Extension" tijdschrift verslagen. Van de plant bladeren, bekend als koriander, worden geladen met voedingsstoffen en zijn bestudeerd door wetenschappers van het laboratorium voor hun potentiële eigenschappen van de gezondheid. Als u wilt profiteren van alle voordelen voor de gezondheid, koriander als een aromatische toevoeging aan uw gerechten gebruiken of thee uit de verse blaadjes per kop water 2 theelepels brouwen. Neem contact op met uw arts voordat drinken van koriander thee omdat het met sommige medicijnen interfereren kan.

Vitamine K inhoud

Samen met andere groene bladgroenten en kruiden is koriander een superieure bron van vitamine K. Slechts 2 theelepels van koriander bladeren levert 31 microgram vitamine K, of een derde van de dagelijkse behoeften van een volwassene. Deze vitamine is noodzakelijk voor een goede bloedstolling en de vorming van sterke botten. Als u recept anticoagulantia neemt, echter kan koriander thee interfereren met de effectiviteit van uw medicijnen.

Potentieel van de ontgifting

Een dierlijke studie gepubliceerd in het "dagboek van etnofarmacologie" in 2001 gekeken naar de mogelijkheden van koriander--ook wel Chinese peterselie--als een agent van de ontgifting. Voor een maand, de wetenschappers getest koriander bladeren om hun vermogen om het verminderen van de toxiciteit van lead gevonden in drinkwater. Het onderzoeksteam ontdekt dat de verbindingen in koriander bladeren lood schade aan de nieren en de botten van muizen met binden aan het toxine en het te verwijderen uit de bloedbaan verminderd. Verontreiniging met zware metalen zoals lood zijn koppelingen met verschillende ziekten. Echter, de effecten van detoxificatie van koriander bladeren niet is bevestigd bij de mens.

Diabetes Management

Thee gemaakt van koriander kan ook helpen bij de behandeling van diabetes mellitus en gemeenschappelijke complicaties van de aandoening, zoals hart-en vaatziekten. Onderzoek gepubliceerd in het "Journal of Food Science" in 2012 gevonden dat inname van koriander bladeren en stengels niveaus van de glucose van het bloed bij diabetesratten verlaagd en hun totaal cholesterol, triglyceriden en low-density lipoproteins--de "slechte" cholesterol verlaagd." De bladeren ook verhoogde de activiteit van de antioxidant enzymen in de rats levers, wat leidt tot een beschermend effect. De onderzoekers concludeerden dat consumptie van koriander bladeren kon helpen beheren van diabetes, hoewel onderzoek bij de mens nodig is.

De kracht van quercetine

Koriander bladeren vormen een rijke bron van de phytonutrient quercetine. Een flavonoïde gevonden in plantaardig voedsel, quercetine heeft aandacht voor de antioxidant en anti-inflammatoire eigenschappen gekregen. Volgens een artikel gepubliceerd in 'Huidige sportgeneeskunde rapporten' in 2009, geven deze eigenschappen quercetine het potentieel ter verbetering van de fysieke prestaties van atleten en militair personeel en boost immuniteit voor bescherming tegen ziekte. De auteurs van het artikel waarschuwde dat klinische proeven zijn nodig, omdat onderzoek naar quercetine tot nu toe heeft geconcentreerd op studies van het laboratorium en dier.


gerelateerde artikelen