Hoe om te drinken Cabernet Sauvignon

July 10

Hoe om te drinken Cabernet Sauvignon

Een volle rode wijn oorspronkelijk uit de Bordeaux-streek van Frankrijk en groeit in Californië de Napa en Sonoma valleien, cabernet sauvignon paren goed met lamsvlees, rundvlees, konijn en sterke-smaak vlees. Rail met voedingsmiddelen die staan tegen zijn sterke tannines en bessen, kersen en paprika notities saldi een maaltijd. Vergeleken met andere wijnen, kunt de hoge tannines inhoud cabernet leeftijd langer. De leeftijd van de wijn, gedeeltelijk, bepaalt het proces dienen.

Stap 1

Winkel cabernet sauvignon in een donkere omgeving van uw huis of wijnkelder bij een temperatuur lager dan 70 graden Fahrenheit.

Stap 2

De optimale portie temperatuur ligt tussen de 60 en 65 F. Als de wijn kamertemperatuur, of ongeveer 70 F is, plaats het in de koelkast gedurende 40 minuten of vriezer 5 minuten vóór het serveren.

Stap 3

Open een fles leeftijd meer dan 20 jaar met een Ah-soo wijn opener omdat het voorkomt oude cork afbrokkelen dat. Gebruik een standaard opener om een jonge fles uncork. Verwijderen van de kurk en giet een jonge, dure cabernet in een karaf of toestaan dat een goedkope of vintage fles om te ademen gedurende 30 tot 60 minuten voor het opdienen.

Stap 4

Giet de wijn in een glas met rode wijn en ruik het aroma. Het aroma van invloed op de smaak van de wijn ongeveer 80 procent, volgens Frey wijngaarden, een organische Heurigen in Californië.

Stap 5

Serveer cabernet met ouder cheddar, rundvlees bourguignon of een even sterke-op smaak gebrachte maaltijd om de smaken.

Wat die u nodig hebt

  • Ah-soo of standaard wijn opener
  • Karaf
  • Rode wijn glas

gerelateerde artikelen