At Home Remedies voor kroeshaar

October 23

At Home Remedies voor kroeshaar

Kroeshaar is droog haar met onvoldoende hoeveelheden vocht en olie. Je haar buitenste epidermislaag wordt geruwd, waardoor haar meer poreus, klaar om te grijpen voor vocht-moleculen in de lucht--de reden frizziness is erger bij vochtig weer. Te veel wassen, overdreven styling en ruw chemische stoffen kunnen bijdragen tot de frizziness. Simpele huismiddeltjes kunnen voeden en hydrateren je haar natuurlijk, en verbannen van de frizzies. Voordat proberen de remedies, zet een kleine hoeveelheid op je pols 24 uur vóór gebruik om ervoor te zorgen dat je niet allergisch.

Azijn

At Home Remedies voor kroeshaar

Glad en plat haar nagelriemen door witte azijn door je vers gewassen haar kammen met een kam met brede-tooth. Voorwaarde vervolgens zoals gebruikelijk. Wanneer haar spoelen, gebruik van water zo koud als u kan dragen. Volgens de website van de brancard levensstijl, dit helpt "vergrendelen" van de epidermis en maakt haar verschijnen gelikter en soepeler.

Olijfolie en ei

At Home Remedies voor kroeshaar

Meng 1/4 kopje olijfolie met een rauw ei en toepassen op het haar. Vertrek op voort voor 30 minuten, dan shampoo met een hydraterende shampoo en conditie van het haar zoals gewoonlijk. De olijfolie fungeert als een sussend, helpen voor het behoud van vocht in je haar, en het ei bevat L-cysteïne, een natuurlijke aminozuur dat helpt bij de opbouw van cellen en weefsel herstellen.

Paardenstaart-methode

At Home Remedies voor kroeshaar

Shampoo haar en voorwaarde heel goed, met behulp van royale bedragen van een conditioner die kokosolie of castor olie bevat. Een koud water spoelen, gebruik dan vochtige haren door met een wide-kam kammen en trekken het haar stevig in een hoog, strakke paardenstaart. Zorg ervoor dat u een zachte, doek bedekte haar stropdas--nooit een elastiekje. Verwijder dit wanneer je haar droog is. Haar moet liggen platter.

Honing na Shampoo spoelen

At Home Remedies voor kroeshaar

Mix 1 tbsp. honing met 1 kwart water. Giet het door haar vers shampoo, terwijl het nog nat is. Voorwaarde zoals gebruikelijk. Honing is een natuurlijke bevochtiger, wat betekent het trekt en houdt watermoleculen en kan helpen om te hydrateren je haar.

Kamille Frizz Tamer

At Home Remedies voor kroeshaar

Mix 1 tbsp. gedroogde kamille bloemen met 2 kopjes kokend water en laat het mengsel gedurende een uur staan. Voeg 1/4 kopje appel cider azijn toe. Shampoo voor je haar, giet het mengsel door herhaaldelijk, vervolgens toestand zoals gebruikelijk.

Per Conditioning mayonaise haar masker

At Home Remedies voor kroeshaar

Dit masker kan verrijken en voeden haar, helpen elimineren de droogte die leiden frizziness tot kan. Meng een rauw ei met 1/4 kop olijfolie en 1/4 kopje echte mayonaise. Breng het mengsel aan je haar, betrekking hebben op je hoofd met een handdoek en laat het gedurende 30 minuten op. Shampoo uit, en conditie als gewoonlijk, afwerking met een koud water afspoelen. De eieren en mayonaise helpen infusie van je haar met eiwit, een rijker, gezonder uitstraling te geven.

Banaan en Avocado

At Home Remedies voor kroeshaar

Mash een zeer rijp, gepelde banaan en een avocado rijp, geschild. Ze combineren, dan dit toepassen op het haar. De banaan bevat anti-oxidanten en mineralen aan het bevorderen van gezond haar en de avocado bevat vetzuren haren-voedende.

Emoe olie

At Home Remedies voor kroeshaar

2 tot 3 druppels emoe olie, het vloeiend te maken door middel van de natte haren van toepassing. Emoe olie is rijk aan omega-3 essentiële vetzuren en verbannen frizziness terwijl hidratatie van je haar kan helpen.


gerelateerde artikelen