Hoe te kleden een grote maag & kleine benen

November 2

Hoe te kleden een grote maag & kleine benen

Het kiezen van stijlen die je lichaam het type vleien zal maken de meeste van uw figuur, accentueren uw beste eigenschappen en afleiden uit die je een hekel. Als u uw door je buik of buik gewicht en slanke benen hebben, u bent waarschijnlijk beschouwd als "appelvormige." Om te kleden een appelvormige lichaam, moet u aandacht vestigen op slankere benen, enkels, sleutelbeenderen en decolleté terwijl vleiende van je buik.

Stap 1

Draag de juiste onderkleding. Bezoek een lingerie winkel of warenhuis voor een goed passende beha uw buste te heffen. Investeren in inwikkeling shapewear camisoles te verminderen stoten, bulten en muffin top.

Stap 2

Kies op maat broek met een side zip en geen front detaillering. Kiezen voor een hogere taille aan tuck in je buik. Kiezen voor een rechte pijp of breed been jean of broek, eerder dan een mager jean.

Stap 3

Zoekt tops en jurken die over de buik gebied draperen, het vermijden van om het even wat te snug-montage of plakkerig. Probeer wrap-stijl toppen die het slenderest deel van uw middensectie, rechts onder de buste benadrukken. Kijk voor verticale detaillering op tops en geklede toevoegen van hoogte en trekken het oog van het lichaam. Draag open scoop, v-hals of vierkante halslijn die het oog naar boven trekken.

Stap 4

Zoek naar hemlines die je mooi gevormde benen benadrukken. Zoom de rok knie lengte of net boven de knie en genieten van mooie schoenen aandacht te vestigen op je enkels en voeten.

Waarschuwingen

  • Vermijd alles wat maakt bulk via de buik of legt de nadruk op je buik.

Tips

  • Vergeet niet om accessorize met kettingen, armbanden en andere items toe te voegen kleur en belang aan uw outfits.

gerelateerde artikelen