Gevaren van meeldauw

October 13

Gevaren van meeldauw

Meeldauw is de naam voor bepaalde soorten schimmels en protisten. Meeldauw is het beginstadium van schimmel en meestal ontwikkelt bij vochtig weer. Dit soort schimmel specimen leeft op organisch materiaal, douchewanden, planten en in unaired plaatsen. De Federal Emergency Management Agency meldt dat meeldauw en schimmels zich in 24 tot 48 uur van de blootstelling aan water ontwikkelen. Blootstelling aan elk soort schimmel of schimmel kan veroorzaken effecten op de gezondheid en de gevaren kunnen mensen verschillend beïnvloeden.

Allergieën

Allergische reactie is een zorg voor degenen die zijn blootgesteld aan biologische verontreinigende stoffen. Schimmel veroorzaakt allergiesymptomen voor sommige waarin congestie, niezen, hoesten en geïrriteerde ogen. Meeldauw allergie wordt veroorzaakt door inademen of schimmel die de lucht en verschillende oppervlakken heeft besmet raken.

Dermatitis is een andere factor van meeldauw van blootstelling van de sporen van de schimmel op de huid. De United States Environmental Protection Agency stelt dat meeldauw en schimmels gezondheidsproblemen zijn en meestal allergenen, irriterende stoffen en potentieel toxische stoffen produceren.

Astma

Meeldauw kan leiden tot astma afleveringen bij mensen die lijden aan astma. De sporen gevonden in meeldauw kunnen leiden tot astma symptomen door irriteren de longen. Astma is een ziekte veroorzaakt door een ontsteking van de longen dat met de ademhaling interfereert. De ontsteking komt meestal voort uit allergenen. Een kleine hoeveelheid schimmel sporen kan gezondheidsproblemen bij mensen met astma maken

De Universiteit van Nebraska waarschuwt mensen met astma te vermijden contact en blootstelling aan door het verminderen van schimmel-inducerende vocht, schimmel verhoging van luchtcirculatie in het huis en stofzuigen met hoog rendement filters. Het vermijden van schimmel en blootstelling aan gemeenschappelijke triggers van astma is een veilige manier om te voorkomen dat een astma-aanval.

Immuundeficiëntie

Immuundeficiëntie doet zich voor wanneer het immune systeem is gebrekkig en niet in staat tot het bestrijden van infecties, zoals het gewend bent. Oorzaken van immuun tekortkomingen zijn HIV, kanker, ondervoeding, chronische ziekte en andere immune afbreuk te doen aan voorwaarden.

Wanneer het immuunsysteem tekortkomingen ervaart, mensen hebben een harde tijd bestrijding van infecties en ziekten zal langer duren in het lichaam. Degenen die immuun tekortkomingen zijn meer vatbaar voor ernstige infecties van meeldauw vanwege het onvermogen om de bestrijding van infecties.

Respiratoire schimmel infectie is een hoog risico voor mensen met immuun-deficiëntie en de schimmelinfecties kunnen leven bedreigt indien niet behandeld, waarschuwt het Fungal ziekte Resource Center.


gerelateerde artikelen