Huis remedie voor het verwijderen van een kook

August 15

Huis remedie voor het verwijderen van een kook

Als u merkt dat een rode, pijnlijke bult op de oppervlakte van uw huid van dat lijkt te zijn vol met pus of vloeistof, moet u wellicht een kook. De kook is een groei van de huid die meestal door een infectie Staph veroorzaakt wordt, zegt de Amerikaanse Osteopatisch College van Dermatologie. Als uw arts goedkeurt, kunt u een kook uzelf trakteren met huismiddeltjes. Als uw kook ziet er besmette of ernstige, kan uw arts kiezen om het te behandelen in zijn kantoor.

Stap 1

NAT een washandje met warm water en direct toepassen op de kook, raadt MotherNature.com. Houd het washandje op de kook voor ongeveer 30 minuten vier keer per dag, en totdat de kook vormt een hoofd gevuld met pus.

Stap 2

Steriliseren een naald met wrijven alcohol of waterstofperoxide, en vervolgens zorgvuldig porren een klein gaatje in het puntje van de kook. Druk zachtjes op aan weerszijden van de kook totdat het riool volledig.

Stap 3

Neem douches in plaats van de Baden aan de kook te houden van het krijgen besmet en verspreiding van de infectie naar andere delen van het lichaam. Als de kook geopend is, is het mogelijk dat de Stafylokok infectie zich naar andere delen van het lichaam verspreiden kon.

Stap 4

Betrekking hebben op de open kook met een pleister gedurende de dag schoon te houden het gebied en om te voorkomen dat de vloeistof uit de kook vandaan krijgen op uw kleding.

Stap 5

Blijven toepassen warme kompressen voor drie dagen na het openen van de kook zodat het volledig kan afvoeren. Aftappen van de kook is cruciaal om te helpen genezen van snel en zonder infectie.

Waarschuwingen

  • Neem contact op met een arts als uw kook na behandeling van het thuis wordt ge├»nfecteerd.

Tips

  • Uw huid met een antiseptische zeep wassen zodra een dag om te voorkomen van terugkerende kookt.

Wat die u nodig hebt

  • Washandje
  • Naald
  • Wrijven alcohol of waterstofperoxide

gerelateerde artikelen