Hoe te verhogen van een kind tijdens het leven met je ouders

December 8

Als je een ouder leven met uw kind in uw eigen ouders, bent je niet alleen. Volgens de gegevens van de 2008 van het Pew Research Center leven ongeveer 49 miljoen Amerikanen in een huishouden met meer dan één generatie van volwassenen. Echter, hoewel deze situatie niet ongewoon dat maakt het eenvoudig of eenvoudig. Ouderschap met je eigen ouders rond de allertijden presenteert een unieke reeks uitdagingen. Een goede cursus van actie is om sommige parameters tevoren te helpen u allen in harmonie leven.

Stap 1

Praat met je ouders over de regels die u voor uw kind wilt. Je ouders kunnen zie niets mis met het genieten van uw kind met extra snoep of televisie tijd. Terwijl u misschien het gevoel dat deze zich overgeeft prima elke keer in een tijdje, u moet duidelijk maken je ouders is dat omdat ze uw kind op een dagelijkse basis zien, hebben ze zich te houden aan je grenzen. Dan moet u ook om enkele spelregels over discipline en bed tijden. Praat met je ouders over of u hen wilt te helpen oplossen van conflicten of discipline uitdelen. U zult ook willen stellen aan wie uw kind zou moeten draaien als ze wordt problemen op school of met vrienden.

Stap 2

Een deel van het huis voor u en uw kind gereserveerd. Terwijl u uw eigen slaapkamers wellicht, indien mogelijk, moet je wat ruimte om samen te zijn als een familie door uzelf. Vraag je ouders om te laten u de den, de kelder of de familieruimte te gebruiken zoals uw familie de persoonlijke ruimte waar u kunt instellen van videospelletjes of stak een aantal van uw kind-speelgoed.

Stap 3

Vraag je ouders wat ze verwachten van jou en je kindje. Ontwikkelen van een familie schema dat geeft u en uw kind karweitjes zoals afwassen of stofzuigen. Bespreek uw plannen voor de verzorging van uw persoonlijke ruimtes. Je vader en moeder zullen zich afvragen hoe vaak zult u het reinigen van uw badkamer, of of u verwacht dat uw kind te maken van haar eigen bed. Ook bespreken geld kwesties, waaronder die verantwoordelijk is voor wat wissels, hoe zal je rekeningen te betalen en of u voedselkosten zal delen. Als u bezig bent, moet je verwachten financieel bij te dragen aan het huishouden. Als u niet werkt en geen inkomsten, aanbieden om te helpen een beetje meer rond het huis voor uw waardering en onderhouden van harmonie.

Stap 4

Handhaven een continue dialoog tussen u, uw kind en uw ouders, zodat u alle een kans om te delen hoe je je voelt over situaties hebben wanneer ze zich voordoen. Bereid zijn om uw planning aanpast of accommodaties die helpen om iedereen gelukkig te maken. Je ouders verdienen het respect dat zou je iemand met wie u zouden leven.

Stap 5

Plan voor sommige bijzondere tijd voor alleen jij en je kind samen te hebben. Wonen met uw ouders onvermijdelijk betekent dat u hoeft niet veel tijd van de familie met alleen de twee van u. Ga uit voor ijs, enkele one-on-one tijd plannen in de lokale bibliotheek of hebben een staand diner datum in een lokaal restaurant. Dit geeft u en uw kind kans om zich tot elkaar verhouden in een andere omgeving dan uw ouders, die kun je zowel voelen zich meer op hun gemak.

Tips

  • Terwijl een gesprek over verwachtingen sleutel is, zou u zelfs willen een stap verder gaan en het schrijven van een "vertrouwenscontract" verwachtingen, adviseert Auteur Christina Newberry in een 9 maart 2012 artikel in "The New York Times." Dat laat weinig ruimte voor een verkeerde uitleg en kan u helpen wanneer u conflicten tussen de leden van het huishouden tegenkomen.

gerelateerde artikelen