Natuurlijke manieren om te verhogen van probiotische bacteriën

October 12

Overzicht

Probiotica zijn nuttig bacteriële "bugs", die wonen en werken in uw darmen helpen om uw gezondheid, volgens de zuivel Raad van Californië. Vaak, de nuttige bacteriën in de darm te wijten aan het nemen van antibiotica, die veeg ze uit, is verminderd of als u onder veel stress of of een virus hebt dat ravage met de darm veroorzaakt. Het resultaat is spijsvertering verstoren die de vorm van diarree en andere storingen die darm, zoals het Prikkelbare darmsyndroom heeft. Ter vervanging van de nuttige bacteriën is eenvoudig als je voedsel hoog in probiotica consumeren. Toevoegen probiotica aan het dieet dagelijks kan helpen verminderen en een verscheidenheid van darm problemen te verlichten, evenals vermindering van de effecten van lactose-intolerantie voor degenen die niet in staat te verteren het enzym lactase. Vaak gevonden in romige, wit, comfort foods, zijn probiotica een geweldige optie toe te voegen aan uw dieet.

Yoghurt

Een van de beste bronnen van probiotica is yoghurt. De pudding-achtige product heeft probiotica cultuur toegevoegd, maar niet alle yoghurt zijn gelijk geschapen. Die hebben het zegel zeggen dat ze bevatten "live, actieve culturen" zijn degenen te zoeken.

Gekweekte melk

Kefir en Acidophilus melk worden gekweekt en probiotica bacteriën aan hen hebt toegevoegd. Deze melk proeven enigszins vergelijkbaar met yoghurt, met een pittig hapje, en zijn beschikbaar voor aankoop in de meeste winkels gezondheid van voedsel.

Zuurkool

Gefermenteerde kool, ook bekend als zuurkool, is een goede bron van probiotica, volgens de medische universiteit van South Carolina. De culturen worden toegevoegd en worden actief in het fermentatieproces. Kies zuurkool als yoghurt of een gekweekte melk niet naar uw eigen smaak.

Probiotische supplementen

Probiotische bacteriën kunnen worden gevonden in verschillende supplementen die acidophilus en bifido bacterie. Dit zijn uitstekende keuzes voor het vervangen van de vriendelijke bacteriën in de darm en zijn beschikbaar voor aankoop bij winkels gezondheid van voedsel.

Gefermenteerde producten

Eten een beetje van gefermenteerde producten hoog in probiotica is aan te raden als u kunt tolereren ze zonder spijsvertering verstoren. Sommige gefermenteerde voedingsmiddelen zijn gefermenteerde vis, miso en tempeh, welke zijn gemaakt van gefermenteerde soja. Koop deze sojaproducten van een health food winkel en niet een Aziatische markt. De miso op gezondheid voedingswinkels is meestal uiteraard de leeftijd met de werkelijke culturen nodig.


gerelateerde artikelen