What to Wear naar School wanneer het Is mistig

June 2

What to Wear naar School wanneer het Is mistig

"De mist komt / op kleine kat voeten," Carl Sandburg schreef in het gedicht. Maar zoals een speels, hebzuchtig kitten, het is snel uit te jagen de zon--maken zich klaar voor uw dag een uitdaging. Dress to de vroege ochtend mist en de motregen weerstaan, maar bereiden voor middag wanneer het warm kan zijn en je bent klaar om te genieten van wat zon op weg naar huis van school.

Mist

Omdat het verduistert wat is meestal in het volle zicht, is mist geliefd bij mysterie schrijvers en gehaat door pendelaars. Het vormt het dauwpunt en de temperatuur hetzelfde zijn als de lucht verzadigd is. Wanneer het warmer wordt, brandt de mist af. Sommige plaatsen bekend voor mist--San Francisco, bijvoorbeeld--micro klimaten, zodat het wellicht mistig zijn wanneer u uw pendelen naar school Start, en schakelt u slechts een paar stratenblokken afstand, of vice versa.

Jurk om gezien te worden

Prioriteit nummer één voor wandelaars en fietsers op een mistige dag wordt gezien door verkeer. Dit is geen dag voor basic black. Slijtage neon sneakers en shirts--misschien zelfs die licht-up sneakers een goed idee-- en dragen een heldere paraplu als het druilerige. Reflecterende tape hechten aan uw trui als een armband of reflecterende strepen op de achterkant van uw jas of trui zetten. Zorg ervoor dat het licht op uw fiets werkt.

Kleding in lagen

Die zware jas of jasje dat leek een goed idee in de ochtend mist mogelijk belastende door middag, dus denken in lagen in plaats daarvan. Lange broek zijn beter dan korte broek, maar proberen een trui over een T-shirt, samen met een regen-vergieten jas die is licht genoeg om in je rugzak stow na school, als het weer een wending ten goede neemt. Draag stevige schoenen--slippers zullen squishy in drassige gras-- en microfiber sokken, die sneller dan katoen of wol droogt zal. Het is geen pretje om te zitten door klasse van alle dag met natte voeten.

Accessorize

Accessoires kun je een opvallende fashion, alsmede het stimuleren van uw zichtbaarheid in de mist. Denk aan een zachte-textuur, lichte sjaal in hete roze, lime groene of gele ter compensatie van een Marine trui. Of probeer een grafische print in fel oranje en wit. Een riem en skinny jeans zal houden de blik slank in plaats van omvangrijke. Mutsen en handschoenen zal opwarmen u zelfs als je niet van een jas dragen. Voor jongens, "GQ" suggereert een vest veld onder een jas, in plaats van een overjas-- en probeer sommige helder oranje handschoenen voor warmte en kleur.


gerelateerde artikelen