De beste voeding voor wandelen

August 2

De beste voeding voor wandelen

Overzicht

Wanneer u zijn wandelen, moet voedsel en water een van de belangrijkste onderdelen van je voorbereiding, volgens de National Park Service. Plan op het eten van een snack per uur, en nemen zoute snacks en water voor elke wandeling meer dan 30 minuten om te helpen aanvullen verloren via het zweet elektrolyten. Zonder de juiste voeding, zou kunnen uw wandeling worden een ramp, waardoor je zwak en niet in staat om te genieten. Pak je rugzak met de beste voeding voor het wandelen zodat u kunt genieten van het uitzicht zonder zorgen over uw volgende maaltijd.

Snack Mix

De beste voeding voor wandelen

Matthew Hazley, een Triple Crown wandelaar, vertelt "National Geographic" tijdschrift dat zijn geheime voedsel om te wandelen is een zoute snack mix die bevat artikelen zoals crackers, zoutjes en andere complexe koolhydraten die helpen van brandstof van het lichaam en het aanvullen van de elektrolyten verloren gaat door het zweten. Snack mix kan gemakkelijk worden opgeslagen in kleine, plastic zakken, en het niet veel, wat betekent dat je rugzak blijft licht gewicht. Noten en zaden voor extra eiwit toevoegen.

Beef Jerky

De beste voeding voor wandelen

Beef jerky wordt aanbevolen door het Amerikaanse ministerie van landbouw als een ideale wandel-voedsel. Boordevol eiwit, zijn deze dunne reepjes van gedroogd rundvlees gemakkelijk te pack, nonperishable en een snelle manier om bij te tanken. Ze maken voor een snelle snack of kunnen worden toegevoegd aan soepen of noedels te maken van een meer substantiële maaltijd in een langere wandeling. Jerky opslaan in een luchtdichte zak of container voor het behoud van de smaak. Ook kun je beef jerky als alternatief voor winkel koopt rassen.

Gedroogde vruchten

De beste voeding voor wandelen

U kunt droog fruit zoals abrikozen, bananen en peren thuis in voorbereiding voor uw wandeling. Gedroogd fruit is een goede bron van vezels, calorieën en energie, en ze drogen verwijdert overtollig water zodat ze lichter in uw pack, zegt HikingDude.com. Het vermindert de behoefte aan vers fruit die kunnen vermorzelen, verwennen en morsen in je spullen. Wanneer het eten van gedroogd fruit, moet u om water te halen voor het gebrek daaraan in de vrucht te drinken. Slok van uw kantine terwijl u geniet van uw favoriete rassen.

Tonijn en Crackers

De beste voeding voor wandelen

Tonijn is een eiwitrijke en low-onderhoud item voor de trail, zegt OutdoorPlaces.com. Ideaal voor een snelle lunch, een blikje tonijn met een pop top is klein, dus het neemt niet veel ruimte in beslag. U kunt ook kopen tonijn in plastic zakjes om te bezuinigen op gewicht. Pak een klein pakketje van mayonaise, beschikbaar bij de meeste fast-food restaurants, om te mengen met de tonijn, of knijp in een beetje citroensap. De tonijn op crackers, je lichaam voorzien van koolhydraten, zout en eiwit in één compacte maaltijd eten.


gerelateerde artikelen