CrossFit Kettlebell Workouts

October 14

CrossFit Kettlebell Workouts

Lopen in een CrossFit fitnessruimte en ziet u tal van olympische halters en platen, pullup bars, roeitoestellen, geneeskunde ballen en een heleboel verschillende middelgrote kettlebells. De kettlebell is een fundamenteel instrument in de CrossFit, met vele workouts zwaar beroep op hen. Zelfs als u thuis trainen en geen toegang hebben tot alle andere apparatuur die CrossFit gebruikt, kunt u nog steeds craft uw eigen "CrossFit-achtige" trainingen gebruik gewoon uw bell en uw lichaamsgewicht.

Schommels eerst

Wanneer aan de slag met kettlebells, adviseren de meeste coaches leren de swing eerst, want het is de Stichting kettlebell programma's. CrossFit trainingen bevatten regelmatig schommels, hoewel ze iets anders dan een gewone "Russische" schommel. Bij het doen van normale schommels, de kettlebell stopt bij rond ooghoogte, maar met CrossFit workouts u een Amerikaanse swing, waarbij sprake is van een opheffing van de kettlebell overhead uitvoeren. Jeff Martone, een CrossFit kettlebell cursus trainer, adviseert de bell-float verhuur up en met behulp van uw lat spieren om te verhinderen dat het zal veel overhead.

Oorlog van de WODS

WODS, of de training van de dag, zijn hoe CrossFitters plan hun opleiding. Elke dag een nieuwe training wordt gepubliceerd op de site van de CrossFit en concurrenten rond het doel van de wereld om hun beste tijden op de gegeven routine. Sommige van deze trainingen zijn zo populair zijn ze geworden benchmark trainingen en vaak hun weg maken in de CrossFit spelen wedstrijden. Een dergelijke benchmark training is Helen, waarbij een 400 meter sprint, 21 schommels met een kettlebell 24 kg en 12 pull-ups, driemaal voltooid. Een ander soortgelijk alleen-kettlebell WOD is vijf rondes van vier muscle-ups, acht kettlebell schommels, 10 kettlebell persen met elke arm en 12 knieƫn op ellebogen. U kunt ook kiezen voor het scarily benoemde Zombie Complex. Hierbij kettlebell reinigt, duwen persen, front squats, studentenprotest en laterale hop, afgewisseld met 200 meter sprint.

Super vervangingen

Gewoon omdat een CrossFit training oproepen voor een oefening worden uitgevoerd met een barbell betekent niet dat je absoluut moet doen het op die manier. U kunt vervangen barbell reinigt met kettlebell reinigt, met behulp van een paar van klokken. Hetzelfde geldt ook voor flarden, thrusters en hoge trekt. Dit misschien wel een betere optie voor beginners zoals barbell Olympisch liften notoir moeilijk zijn te leren, en kettlebells iets gemakkelijker te zijn beheersen.

Not Quite CrossFit

Als je niet helemaal klaar om jezelf headfirst gooien in een volledige routine van de CrossFit, verplaatst kettlebell coach Steve Cotter beveelt leren een paar basic toe te voegen aan uw huidige opleiding routine. Deze omvatten kettlebell clean & jerks, flarden, schommels met een zware bell en springen kraakpanden. Deze groeperen in een indeling van het circuit en tijd jezelf te voltooien van een bepaald aantal ronden uw training een CrossFit om gevoel te geven.


gerelateerde artikelen