Hoe het verhogen van de vetverbranding tijdens de ketose

September 26

Hoe het verhogen van de vetverbranding tijdens de ketose

Ketose is ook bekend als de lichaamseigen proces voor het opwekken van energie door de productie van ketonen wanneer onvoldoende koolhydraten beschikbaar in het dieet zijn. Met andere woorden, wordt een low-carb dieet ketogeen genoemd, omdat het dwingt het lichaam om het gebruik van vet voor energie. Ketose is een zeer effectief middel van vetverbranding, maar er zijn bepaalde technieken voor het verhogen van de vetverbranding door oefening en voeding. Hoeveel koolhydraten mag je eten per dag? Wanneer is de beste tijd om ze te eten? Wat voor soort koolhydraten zijn het beste? En wat natuurlijke supplementen spier verlies veroorzaakt door extreme ketogenic diëten te voorkomen? Volg een paar basisregels om deze vragen te beantwoorden en uw vetverbranding doelen te bereiken.

Stap 1

Nemen in 30 tot 50 g koolhydraten per dag, afhankelijk van uw individuele metabolisme. Meestal deze carb-uitputting fase duurt vijf dagen en wordt gevolgd door twee dagen van carb laden. Bijvoorbeeld, het hebben van 100 tot 200 g koolhydraten per dag gedurende twee dagen. Deze strategie carb-fietsen helpt voorkomen dat dieting plateaus waarin het lichaam vetverbranding in reactie stopt op wat zij als honger beschouwt.

Stap 2

Stapel je koolhydraten rondom je trainingen. Koolhydraten zijn nodig om twee redenen: muscle recovery en energie. Een goede strategie is om in de helft van uw koolhydraten voordat uw work-out en de andere helft na. Sommige mensen verkiezen te nemen alle van hen vóór of na. Hoe dan ook, nemen in uw koolhydraten in de ochtend kan het lichaam in ketose te schakelen tijdens de dag, meer vet verbranden.

Stap 3

Beperken weerstand training training tot 60 minuten om te controleren van cortisol niveaus. Het stress hormoon cortisol, onderdeel van de strijd-of-vluchtreactie, vertraagt vetverbranding en metaboliseert spierweefsel. Na ongeveer een uur van opleiding, spier-gebouw hormonen dalen, en cortisol aanzienlijk verhoogt. Soms is het niet beter opleiding harder. Optimaal trainen is het beste.

Stap 4

30 tot 60 minuten van lage intensiteit cardio onmiddellijk na uw weerstand opleiding training doen. Fitness auteur Jeff Anderson raadt deze "super hart", omdat het verbrandt lichaamsvet bijna uitsluitend, sparen kostbare spierweefsel. Hoge intensiteit cardio heeft zijn plaats in een ketogeen dieet, maar het moet meer worden behandeld als een weerstand opleiding training op het gebied van pre-en post-workout voeding.

Stap 5

Neem BCAAs (branche chain aminozuren) om het lichaam vetverbranding, in plaats van spier. Deze speciale aminozuren (bouwstenen van eiwitten) fungeren als anabole triggers voor spier-gebouw. Omdat ze kunnen worden gemetaboliseerd rechtstreeks door spierweefsel, fungeren zij als energiebron, het houden van het lichaam zijn eigen spieren voor brandstof te gebruiken. Probeer het nemen van 5 gram BCAAs voor en na uw trainingen. Een andere goede strategie is om 2 tot en met 5 gram BCAAs elke twee of drie uur, met maaltijden of in-between hen.

Stap 6

De plaats van de calorieën knippen door het vermijden van koolhydraten met MCT, of middellange-keten triglyceriden olie. Dit zijn verzadigde vetten (van kokosnoten) die kunnen worden gebruikt door het lichaam als een bron van energie, en ze zijn thermogene in de natuur, wat betekent dat ze verhogen de vetverbranding. Probeer het nemen van 1 tbsp. voor en na trainingen en/of om de twee of drie uur gedurende de dag.


gerelateerde artikelen