Kids activiteiten in en rond Forked River (New Jersey)

June 17

Kids activiteiten in en rond Forked River (New Jersey)

Forked River ligt langs de Oost kust van New Jersey in Lacey Township. Volgens de volkstelling van 2010 zijn er ongeveer 5.200 bewoners wonen in deze zee-Gemeenschap. Als u in het gebied wonen of van plan bent een bezoek met uw gezin, vindt u een scala van kindvriendelijke activiteiten in en rond Forked River.

Dierlijke activiteiten

Bezoek de Humane Society verbonden en Popcorn Park Zoo (ahscares.org) met je kinderen. Deze faciliteit omvat 7 hectare en is thuis van meer dan 200 geredde dieren met inbegrip van Australische wallabies, kamelen, poema, Afrikaanse leeuwen, tijgers en emoes. Er is ook een assortiment van vogels die leven in het park. Of rijden 15 minuten van het noorden naar Toms River, waar u Insectropolis (insectropolis.com), een museum waar u en uw kinderen leren vindt kunnen alles over het leven van insecten en hoe ze zijn belangrijk voor de wereld. Tentoonstelling omvat Bug Universiteit, modder buis, griezelig grot en de Insectropolis Zoo.

Pretparken

Voor wat opwinding met de kinderen, hoofd over aan Blackbeard's Cave (blackbeardscave.com), 7 minuten weg in Devra. Uw familie kan spelen op de midgetgolfbaan van 20-hole par 59, rijden de skelters, plons in de bumper boten en sloeg sommige ballen in de batting kooien. Er is ook een arcade, schiettent, steekspel, verf bal gebied en water activiteitengebied. Of 28 minuten rijden naar Seaside Park en genieten van activiteiten in de Fun Town Amusement Pier (funtownpier.com), vindt u een assortiment van attracties, met inbegrip van de botsauto's, skelters, een carrousel, reuzenrad en een log flume.

Lacey Township recreatie

Breng wat tijd genieten van Forked River Beach Park (geen website 1514 Beach Boulevard, Forked River; 609-242-9423), waar krijg je een panoramisch uitzicht over de Forked River en Barnegat Bay. Uw familie kan spelen op het strand, plons in de golven, picknicken en rennen en spelen op de speelplaats. De Lacey Township recreatie Department (laceytownship.org) biedt verschillende programma's waaronder pre-school Yoga en springen Start: ontdekken plezier terwijl leren voor de kleintjes, jeugd Yoga en koken Jr. voor schoolgaande kinderen, en martial arts en kunst klassen voor tieners.

Regenachtige dag plezier

Don't let een regenachtige dag je thuis vast te houden. Uw kinderen kunnen nemen sommige klassen of het bijwonen van Open Gym in de tuin staat gymnastiek en Training Center (gsgymnastics.com) in Forked River. Open Gym is voor kinderen leeftijden 7 en omhoog en twee keer per maand plaatsvindt. Klassen omvatten ook Tots tuimelen voor kleuters en Preschool Turnen voor kleuters. Oudere kinderen kun je een gemengde Turnen klasse, trampoline en tumbling. U kan ook langs de Lacey tak bibliotheek (geen website 10 East Lacey Road, Forked River; 609-693-8566) om te laten uw kinderen deelnemen aan enkele van de gratis programma's beschikbaar met inbegrip van poten voor de lezing, waar kinderen krijgen om te oefenen met twee therapie honden, LEGO Free Play, verhaal keer lezen, peuter tijd of picknick Pop In, waar kinderen en hun verzorgers kunnen genieten van een overdekt picknick in de bibliotheek. Tieners kunnen bijwonen van filmavonden, deelnemen aan een boekenclub of lid van de Advisory Board van de Teen.


gerelateerde artikelen