Hoe veel calorieën worden verbrand tijdens een 1 uur Massage?

May 14

Hoe veel calorieën worden verbrand tijdens een 1 uur Massage?

Omdat het lichaam energie te laten functioneren vraagt, worden calorieën verbrand tijdens elke activiteit. De meer inspanning vereist voor het voltooien van de activiteit, zal het meer calorieën worden verbrand. Een massage geven verbrandt calorieën, evenals een massage ontvangen.

Factoren om te overwegen

Om te bepalen van het aantal calorieën verbrand terwijl het aangaan van enige activiteit, lichaamssamenstelling, moeten leeftijd, algemene gezondheid en activiteit intensiteit en duur worden beschouwd. Spieren gebruiken meer energie dan fat, zodat een meer gespierde masseuse meer calorieën dan iemand die niet training niet zal gebruiken. Daarnaast zal geven een meer krachtige massage verbranden meer calorieën dan een langzamere, oppervlakte-niveau massage.

Het geven van Massage

Bereken de calorieën verbrand met het geven van een massage met behulp van een calorieteller, die de duur van uw gewicht en activiteit beschouwt. Bijvoorbeeld, volgens de USDA Super Tracker voor calorieën verbrandt een 34-jarige, 160-pond vrouw ongeveer 289 calorieën geven een een uur massage.

Ontvangende Massage

Organen calorieën ongeacht de sector--zelfs slapen burns calorieën te verbranden. Een massage is vergelijkbaar met het slapen in die zin dat een persoon nog steeds vrij is vaststelling. Volgens «««Fitday.com, brandwonden ongeveer 0,42 calorieën per uur per pond lichaamsgewicht te slapen voor de gemiddelde persoon. In dit tempo verbrandt een 160-pond persoon ongeveer 67 calorieën tijdens een uur durende massage.


gerelateerde artikelen