Hoe te genezen van een gespannen heupflexor

March 19

Hoe te genezen van een gespannen heupflexor

De heupflexor is verantwoordelijk voor belangrijke been beweging, met inbegrip van uw dij op te heffen. Wanneer u de spieren van uw heupflexor stam, ze kunnen scheuren, veroorzaakt pijn, of ze kunnen scheuren, veroorzaakt hevige pijn en verminderde beweging. Verscheidene sporten kunnen leiden tot dit type van verwonding, van voetbal tot voetbal. U kunt echter deze gespannen spieren genezen door geduldig het zijn met uw lichaam en gebruik te maken van gezond verstand.

Stap 1

Rust uw heupflexor spieren na een blessure. Niet lopen, heffen uw dij omhoog of kick. Presteren niet elke activiteit die de oorzaken van pijn in je been. Voor de eerste paar dagen, houden met je voeten verheven tot het verlichten van pijn en ontsteking van uw heupflexor.

Stap 2

Ijs je gewonde heupflexor spieren te verlichten pijn en verminderen zwelling. Het ijs zal vertragen het bloeden van spiervezels gescheurd en meer zwelling, volgens MayoClinic.com voorkomen. Ijs elke twee tot drie uur voor drie dagen.

Stap 3

Neem een over-the-counter pijnstiller, om het genezingsproces gemakkelijker te behandelen. Steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen of NSAID's, vermindert de ontsteking en pijn, zegt MayoClinic.com, waardoor het proces van het toestaan van uw gespannen heupflexor om sneller en met minder ongemak te genezen.

Stap 4

Uitvoeren heupflexor spieren rek terugkomen zachtjes flexibiliteit op het gebied en om het ongemak verlichten. Knielen op één knie met je andere been voor u en uw voet plat op de grond. Je voorste knie moet een hoek van 90 graden maken. Duwen naar voren met je heupen, alsof je probeert om je rug been strekken tot op de grond. Leunen terug met je schouders. Herhaal ten minste driemaal op beide benen.

Stap 5

Het uitvoeren van een quadricep stuk voor het verlichten van de spanning in je dijen en uw heup flexoren los te maken. Sta op je linkerbeen, en buig je rechterbeen terug, zodat u je enkel in uw rechterhand begrijpen kunt. Trek het omhoog richting je kont maar niet zo ver dat het uw knie stammen. Houd gedurende enkele seconden voordat u terugkeert naar de beginpositie. Herhaal minstens drie keer op elk been.

Waarschuwingen

  • Als je pijn ernstig is, overleg met uw arts of fysiotherapeut. Ze kan de diagnose van de schade en voorschrijven een pijnstiller recept-kracht.

Tips

  • Wikkel uw pak ijs met een handdoek om het te houden van het raken van uw huid.

gerelateerde artikelen