Wat spieren Diamond Pushups werk?

November 7

Wat spieren Diamond Pushups werk?

De klassieke pushup richt zich op de spieren van de borst, maar een geringe verandering van de plaatsing van uw hand maakt de triceps spieren de primaire verhuizers. Te richten op deze kenmerkende driedelige spiergroep aan de achterzijde van je bovenarm, diamant push-ups met je handen dicht bij elkaar. Neem onderweg in bootcamp, circuit of arm routines van de training.

Uitvoering

Om te doen een diamant, of close-grip, pushup, krijgen in de top van een pushup standpunt. Beweeg uw handen dicht bij elkaar onder je borst dus de wijsvinger en de duim bijna aanraken--die een diamant vormen. Buig je ellebogen te verlagen van je lichaam naar de grond. Houd uw triceps dicht bij uw boomstam als u een stijve romp beweert. Uitbreiden van uw ellebogen om terug te keren naar de beginpositie. Een complete set bestaat uit acht tot 12 herhalingen van deze oefening--meer bent u training voor uithoudingsvermogen. De triceps pushup is zeer uitdagend, zodat u kan nodig zijn om het te wijzigen op het eerste. Probeer te plaatsen je knieƫn in de mat, buig- en uitbreiden van je ellebogen of doen de oefening tegen een muur.

Primaire spier

De triceps aan de achterkant van de bovenarm zijn de primaire spier tijdens de diamant pushup gewerkt. De triceps zijn verantwoordelijk voor uitbreiding van je elleboog, wat gebeurt wanneer u strek uw armen te stijgen vanaf de onderkant van de diamant pushup. Getinte triceps worden weergegeven als de vorm van een hoefijzer aan de achterkant je armen.

Meewerkende spieren

De m. pectoralis major, de primaire, fanlike spieren van de borst, helpt de triceps bij de uitvoering van de diamant pushup. Deze spier heeft een bovenste en een onderste hoofd, die beide worden geactiveerd tijdens de training. De voorzijde van de driedelige spier die de schouder, genaamd de anterior deltaspier, caps helpt u voltooien de diamant pushup ook.

Stabiliserende spieren

Een reden dat de pushup is een klassieke go-te oefenen is omdat het werkt zo veel verschillende spieren als stabilisatoren. De diamant pushup is niet anders. U gebruikt de biceps aan de voorzijde van de arm het ellebooggewricht om stabiel te houden. De rectus abdominis, de voorste oppervlakkige buikspier en de obliques aan de zijkanten van de buik ook werken om te voorkomen dat uw romp en heupen verzakking als u op en neer duwen. Je quadriceps aan de voorkant van de dijen verder helpen bij de stabilisatie.


gerelateerde artikelen