Hoeveel dagen per Week moet ik doen Cardio om gewicht te verliezen?

September 9

Hoeveel dagen per Week moet ik doen Cardio om gewicht te verliezen?

Het is moeilijk om te weten waar te beginnen wanneer u wilt afvallen, maar je veilig ter plekke bent als u met regelmatige cardiovasculaire oefening begint. Cardio activiteiten verhogen uw hartslag en helpen de overtollige calorieën te verbranden. Afhankelijk van uw voorkeuren en uw fysieke conditie, kunt u kiezen uit low-impact activiteiten zoals zwemmen of paardrijden een stationaire fiets, intenser cardio vormen, met inbegrip van hardlopen.

Voordelen

Onder alle soorten van de oefening is cardio uniek voor de bepaalde gewicht-verlies voordelen. Meeste cardio activiteiten branden relatief meer calorieën dan hun sterkte-opleiding of flexibiliteit wederpartijen in dezelfde hoeveelheid tijd. Regelmatige cardio-oefening kan ook helpen u beter slapen, meer alert en energiek voelen en genieten van de verminderde risico voor kanker, diabetes en osteoporose.

Aanbevelingen

De American College of Sports Medicine heeft twee fundamentele aanbevelingen voor de cardio oefening. De eerste stelt voor 30 minuten gematigde cardio vijf keer per week, en de tweede beveelt 20 minuten intensieve cardio drie keer per week. Elk is voldoende voor de algemene gezondheid en gewicht onderhoud. Mensen die proberen om gewicht te verliezen en verheffen hun fitnessniveaus kan echter moet hoger zijn dan de basisrichtlijnen en verlengen van de duur van elke training of kies uit te oefenen op basis van de in de buurt van-dagelijks.

Typen

Conditietrainingen bogen op een verbazingwekkende verscheidenheid aan oefeningen. Een van de meest eenvoudige is stevige wandelen. Het vereist geen speciale apparatuur met uitzondering van een paar stevige schoenen, en het is mogelijk om te doen bijna elke dag in elk seizoen en elke locatie. Joggen is een niveau omhoog uit wandelen, terwijl hardlopen zelfs veeleisender is en af kan duren voor het lichaam om te rusten. Cardio training kunnen ook bestaan uit oefening DVD's, aerobicsklassen, dansen en sommige gymnastiek.

Intensiteit

Cardio oefeningen variëren van mild tot intens. Krachtiger oefeningen branden het grootste aantal calorieën, dus ze nuttig zijn voor gewichtsverlies kunnen, maar ze meestal voor mensen met hoge geschiktheidsniveaus geschikt zijn. Georganiseerde sporten, zoals voetbal, basketbal en tennis, zijn enkele van de hoogste intensiteit oefeningen die de meeste calorieën te verbranden. Moet u wellicht een dag of twee rust tussen de zeer intensieve cardio trainingen, maar in de meeste gevallen is het nodig milde tot matige cardio bijna elke dag.

Overwegingen

Regelmatige cardio-oefening is een integraal onderdeel van de routine van een productiever en effectiever gewicht-verlies, maar het moet niet het enige deel. De Cleveland Clinic stelt dat de beste gewichtsverlies plannen een evenwicht van cardio-, kracht-opleidings- en flexibiliteit oefeningen betrekken. Als u alle drie soorten trainingen mix, kunt je doen een beetje van elk type elke dag, of praktijk cardio voor slechts een paar dagen per week en de andere oefeningen doen op verschillende dagen.


gerelateerde artikelen