Drinken van drank met de ziekte van Crohn

August 30

Drinken van drank met de ziekte van Crohn

Ziekte van Crohn is een vorm van ontstekingsdarmziekte dat optreedt wanneer de bekleding van uw spijsverteringskanaal geïrriteerd wordt en ontstoken. De ernst en de triggers voor ziekte van Crohn kunnen variëren van persoon tot persoon. Ziekte van Crohn kan een slopende ziekte, omdat het veroorzaakt ernstige buikpijn, diarree en ondervoeding. Bepaalde etenswaren en dranken zijn bekend te veroorzaken of verergeren van de symptomen van de ziekte van Crohn, waaronder bronnen die alcohol bevatten. Praat altijd met uw arts over de potentiële effecten liquor op uw Crohn's disease hebben kan.

Irriterende effecten

Ziekte van Crohn vaak betekent die u gaan door periodes van wellness combinatie met flare-up keer wanneer u een aanval van symptomen, zoals diarree, buikpijn, krampen en verlies van eetlust ervaring hebben. Het is niet helemaal zeker wat triggers deze periodes van ziekte. Alcohol kan echter irriterend voor de bekleding van uw spijsverteringskanaal. Aangezien uw darmwand al meer gevoelig voor ontsteking, drank drinken kan leiden tot sommige symptomen geassocieerd met de ziekte van Crohn.

Drank van effecten tijdens Flare-Ups

Alcohol is een stimulans om je zenuwstelsel en je darmen. Dit betekent dat wanneer u ondervindt een Crohn flare-up, zoals een waardoor diarree, drinken van alcohol uw symptomen slechter maken kan. Drank kan met name worden lastig om uw conditie omdat het bevat een hoger alcoholgehalte dan bier of wijn.

Malabsorptie

Een van de belangrijkste zorgen gerelateerd aan de ziekte van Crohn en het drinken van drank is malabsorptie. Als drank ziekte van Crohn symptomen, zoals verlies van eetlust of diarree veroorzaakt, ontvangt u geen genoeg voedingswaarde van je voedsel omdat ze zich in je darmen die lang genoeg is om de voedingsstoffen bevinden moeten worden geabsorbeerd. Als je niet kan de benodigde eiwitten, vitaminen en mineralen in je eten absorberen, is er mogelijk uw lichaam niet voort te zetten van de benodigde functies, zoals de bouw van gezonde huidcellen.

Verbruiksniveau

Terwijl de ziekte van Crohn ziekte patiënten kunnen sommige ziekte triggers met elkaar gemeen hebben, zal niet elke voedsel of drank bekend te veroorzaken symptomen van de ziekte van Crohn u beïnvloeden. Sommige Crohn-patiënten kunnen bijvoorbeeld drank in matige hoeveelheden consumeren zonder ooit ervaren geen negatieve bijwerkingen, volgens Dr. Garth Swanson, M.D., een arts die geïnterviewd op EmpowHER.com. Echter, chronische of overmatige alcoholconsumptie potentieel zou kunnen verslechteren de ontsteking in je darmwand. Dit betekent dat als u beperken genieten van een drank drinken voor een speciale gelegenheid en vermijden overindulging, u mei zitten kundig voor consumeren drank zonder irritante uw Crohn symptomen.


gerelateerde artikelen