Nek oefeningen voor het verlichten van de druk van de gehoorgang

September 6

Nek oefeningen voor het verlichten van de druk van de gehoorgang

Nek oefeningen voor het verlichten van de druk van de gehoorgang kunnen worden gebruikt in combinatie met medicijnen en uw arts aanbevelingen wanneer heb je gehoorgang druk. Naast druk veroorzaakt door oor pijn en infecties, kan enige druk kanaal gevolg van temporomandibulair gewricht, of TMJ, stoornis en andere joint-gerelateerde aandoeningen. Fundamentele nek oefeningen zal helpen los te maken van de spieren rondom uw kaak, die niet indirect kanaal druk verlichten kan.

Oor Barotrauma

Oor barotrauma wordt veroorzaakt door een verandering in druk met betrekking tot het midden van uw oor en de buitenomgeving. Dit wordt vaak gezien op vliegtuigen tijdens de beklimming en afdaling. Naast slikken, kauwgom en geeuwen, kunnen individuen bepaalde nek oefeningen om te helpen release druk in het oor uitvoeren. Beginnen met het schrappen van uw kaak, plaatst uw handen op de zijkanten van je nek. Als u uw kaak verlaagt, adem langzaam, houd uw vingers op je nek en onder uw kaak om ervoor te zorgen dat u zijn juist het verlagen van uw kaak. Adem diep in en uit meerdere keren terwijl in deze positie.

Lymfedrainage Massage

Deze neck oefening en massage is ontworpen voor het verlichten van de druk in je oor alsmede over het oor pijn verlichten. Liggen op uw kant met je rechte benen en armen langs je lichaam. Plaats uw index en de middelste vingers stevig achter uw kaak-bot en onder uw oor. Schuif naar beneden je nek, druk uit te oefenen op de regio als u naar beneden schuiven. Herhaal dit vijf tot 10 keer aan beide zijden van je nek voor stoppen.

Neck uitbreiding

Deze hals oefening zal helpen verbeteren van bereik van de beweging in je nek, niet indirect helpen je gehoorgang druk tijdens wijzigingen in externe druk te verminderen. Zit rechtop met je voeten plat op de vloer en de armen langs je lichaam. Neem uw rechterhand en plaats het direct achter je nek en de basis van uw schedel. Vandaar, toepassing lichte druk aan de achterkant van je hoofd. Deze druk weerstaan door uw hoofd in dezelfde positie te houden. Herhaal totdat vermoeid.

Neck rotatie oefening

Deze oefening kunt u de druk van de gehoorgang door het losdraaien van uw kaak en nek spieren verminderen. Zit rechtop omhoog met beide van je voeten op de grond. Vanaf hier, langzaam draaien je hoofd en nek aan de rechterkant, blijven draaien totdat je hoofd parallel met je rechterschouder is. Langzaam terugkeren naar uw oorspronkelijke positie en herhaal, gaan beide manieren tot vermoeid. Als u verbeteren, plaats een hand op je nek om lichte rotatie tijdens uw training.


gerelateerde artikelen