Slechte dingen over het drie dagen dieet

May 2

Het drie dagen dieet is een plan van de strikte menu met inbegrip van groenten, fruit, brood, eieren, ijs, vlees en koffie of thee. Hoewel het heeft één of andere verscheidenheid, zijn calorieën zeer beperkt op onder 1.000 per dag. Na het volgen van het dieet voor drie dagen, bent u geadviseerd om het besteden van vier tot vijf dagen doen normaal eten voordat het drie dagen dieet herhaald. Voorstanders van dit dieet beweren dat je kunt maximaal 10 lbs. verliezen tijdens de drie dagen.

Water gewichtsverlies

Hoewel mensen kunnen afvallen op het drie dagen dieet, allermeest dit gewichtsverlies is als gevolg van vocht verlies zeer caloriearm dieet, als aangegeven door dieet rages is gekoppeld. Dit betekent dat hoewel je gewicht verliezen kan, bent u niet het verliezen van vet. Bovendien, komt het gewicht meestal weerom voort nadat de dieter keert terug naar het normale eten.

Beperkende Menu

Mensen doen het drie dagen dieet moeten volgen het menu precies of het zal niet werken, zoals opgemerkt door de diet's richtingen. Als u dit dieet kunnen doorgeven, kunt geen u overslaan om het even welk van de onderdelen, of u van hen of niet houdt. Verschillende websites bieden echter enkele suggesties van de vervanging, die aangeeft dat veel mensen moeite na de oorspronkelijke drie-daagse dieetmenu hebben.

Geen Lifestyle Plan

Het drie dagen dieet voorziet niet in een langetermijnplan gezond eten. Zonder een plan is het gemakkelijk voor mensen om terug te keren naar de vorige ongezonde eetgewoonten. Daarnaast is het heel verleidelijk om te veel eten na een zeer caloriearm dieet. Dieet rages merkt dat het drie dagen dieet wordt niet ingegaan op het belang van oefening, een andere reden gewicht heeft de neiging om terug te komen op in een korte periode van tijd.

Deskundigen adviseren tegen het

Het drie dagen dieet is vaak toegeschreven aan de Cleveland Clinic, hoewel de Cleveland Clinic enige connectie met dit dieet ontkent. De kliniek legt uit dat ernstig beperken calorieën terwijl met inbegrip van specifieke levensmiddelen, en met uitzondering van de meeste andere voedingsmiddelen niet de techniek van een gezonde voeding. De Cleveland Clinic raadt een evenwichtige op lange termijn dieet met gezonde voedingskeuzes, samen met regelmatige lichaamsbeweging.


gerelateerde artikelen