Kunt u buik Body Wraps om gewicht te verliezen?

February 5

Kunt u buik Body Wraps om gewicht te verliezen?

Het eenduidig antwoord op deze vraag is geen. Body wraps helpen niet je verliest gewicht. Tuurlijk, kan je dat wraps een diuretisch effect hebben dat ze je zweet en water verliezen, maar enig verlies inch dientengevolge louter tijdelijk is. Toch blijven bedrijven bevorderen wraps als snelle gewicht verlies hulpmiddelen, hoewel de Federal Trade Commission heeft verschillende bedrijven voor valse claims bestraft.

Geen Wraps van de vermindering van de massa

Wraps niet vet te verbranden, ongeacht de reclame claims, volgens het Bureau voor de bescherming van de consument. De Gut Check factsheet over body-wrap gewicht-verlies eisen identificeert verklaringen bedrijven maken die vormen een valse claim.

Lichaamsvet kan alleen worden verminderd door een combinatie van een gezonde voeding, krachttraining en cardio. Wie beweert dat je vet verliezen kunt zonder vermindering van calorie-inname of uitoefent is u scamming.

Een wrap kuur bestaande uit kruiden, kan mineralen en essentiële oliën u maken voelen goed en huidtoon, maar een duim verlies naar aanleiding die een wrap sessie te danken aan vochtverlies is te verbeteren. Gerenommeerde kuuroorden kunnen combineren wraps met lymfedrainage massage te helpen met ontgiften als onderdeel van een oefening en calorie-gecontroleerd gewichtsverlies programma.


gerelateerde artikelen