Tips voor het overvullen van modder Minnows

November 17

Tips voor het overvullen van modder Minnows

Modder minnows, ook wel stier minnows, killifish, zijn een populaire aas voor de visserij van zoutwater estuaria en opstuwing. Flounder, in het bijzonder, zijn dol op deze kleine stukjes, hoewel roodbaars, zee forel en andere vissoorten voor kustvisserij spel ook modder minnows vindt. Deze stoere visje zijn relatief gemakkelijk te vangen met een standaard minnow, overlappen, en zij zullen blijven leven in een emmer aas voor dagen.

Minnow Traps

Elke minnow val zal voor het vangen van modder minnows doen. Er zijn diverse uitvoeringen beschikbaar. De meeste zijn vierkante of ronde containers voor monofilamenten of draad gaas met naar binnen gerichte, kegelvormige ingangen aan beide uiteinden. De modder minnows de kegel gemakkelijk kunt invoeren, maar kan niet navigeren uit. Deze vallen zijn gemakkelijk te aas, plaatsen, ophalen en leeg.

Lokaas

Probeer verschillende aas om te zien welke het meest geschikt in uw omgeving. Geplette krabben, aas, gesneden garnalen hoofden, vis kladjes, ruwe spek, lunch vlees of iets met eiwitten in het meestal goed zal presteren. Brood deeg ballen of kat of hond voedsel kan trekken ook modder minnows naar een trap.

Val positie

North Carolina sportman raadt aan dat als u mud-minnow vallen in het niet-getijdengebieden plaatst, plaatst u de val met ongeveer een kwart tot eenderde van de val boven het wateroppervlak te corresponderen met de diepte waarop mud-minnow zwemmen. Bij getijdengebieden, plaatst u de val op dezelfde wijze bij laag tij, wanneer modder minnows het meest actief zijn.

Toezicht op de trap

Volgens Florida sportvisserij website, Zoek uw minnow val in feeder kreken, getijde snijwonden of ondiepe gebieden rond de randen van marsh gras in de riviermondingen waar mud minnows wonen. Als vis van open water naar de veiligheid van het moeras, vooral tijdens een inkomende vloed verplaatsen, treedt modder minnows vaak vallen te voeden.

Selectievakje Traps

Controleer uw vallen regelmatig om minnows ophalen. Elk half uur of zo is een goede tijdsduur sinds modder minnows snel in vallen verzamelen kan. Leegmaken van de val, toevoegen meer aas en resetten van de val moet u meer aas.

Houden van de vangst

Modder minnows zal overleven in een emmer water verzameld uit waar ze zijn gevangen, vaak voor meerdere dagen. Uw modder minnows zelfs langer levend houden, plaats ze in een emmer belucht aas en wijzigen van het water eenmaal per dag. Volgens Amelia Island Hengelsport, zal dit houden ze levend voor weken.


gerelateerde artikelen