Hoe ver moet de rechter elleboog gaan achter de rechter heup tijdens een Golf Backswing?

March 13

Hoe ver moet de rechter elleboog gaan achter de rechter heup tijdens een Golf Backswing?

Herhaalbaarheid is een gewaardeerde kenmerk in een golfswing. Als u wilt schieten goede scores, moet u een betrouwbare schommel die consequent effectieve resultaten levert. U moet om te ontwikkelen een herhalende schommel, je armen, romp en onderlichaam coördineren in uw swing. Unidirectioneel bereiken voor rechtshandige golfspelers, dat is om ervoor te zorgen dat uw rechter elleboog komt nooit achter uw rechter heup op de achterzwaai.

Elleboog en heup positionering

Op adres, uw rechter elleboog moet zitten relatief dicht bij uw rechter heup, en de elleboog moet niet gaan heel ver weg als je terug. Beroemde PGA onderwijs professionele Eddie Merrins zegt dat uw rechter elleboog direct boven uw rechter heup aan de bovenkant van de achterzwaai moet. Hij is van mening dat als diep achter je lichaam als je arm schommel moet reizen. De rest van uw arm en club motie moet verticaal, Merrins zegt, gemaakt door de opwaartse scharnieren van uw polsen en een kleine hoeveelheid van de te heffen op de schouders.

Scharnieren van de elleboog

Maken om vast te stellen de juiste relatie tussen de rechter elleboog en rechter heup, praktijk schommels met een 5-ijzer. Maak een ééndelig afhaalmaaltijden met je armen, schouders en heupen terug soepel samen bewegen. Als de afhaalmaaltijden eindigt, moet u beginnen met het scharnier van de club door je rechter elleboog buigen als je handen swing omhoog richting je rechterschouder. Uw heupen moeten blijven om te zetten en je rechter elleboog moet over uw rechter heup.


gerelateerde artikelen